Sprawdzanie swoich linków. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: Sprawdzanie swoich linków. (/Temat-Sprawdzanie-swoich-linkow-109462) |
Sprawdzanie swoich linków. - Kofentish - 27-02-2015 11:37 Witam. Jestem zupełnie nowy, zarówno na tym forum jak i w takim sposobie zarabiania pieniędzy. Szukałem trochę po forum lecz nic nie znalazłem na ten temat. Chodzi mi o to, że jak np. uploaduje jakiś plik i później chcę go sprawdzić przez link, to nic mi się nie ściąga. Nawet jak zrobię ankietę i wpisze numer telefonu. (po prostu, chciałem zobaczyć na czym te ankiety polegają) Stąd pytanie. Czy można z tego samego ip sprawdzić czy ten link działa i czy będę dostawał za niego jakieś pieniądze? Czy po prostu jestem taką gułą, że nie potrafię wypełnić ankiety haha . Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi odpowiedział na to pytanie. RE: Sprawdzanie swoich linków. - koza95 - 28-02-2015 17:13 plik pobierze się i ty dostaniesz pieniadze odrazu po zaliczeniu leada przez reklamodawcę RE: Sprawdzanie swoich linków. - benga0 - 21-04-2015 15:30 Dokładnie Tak jest. Nie masz o co się martwić RE: Sprawdzanie swoich linków. - bllixu - 26-05-2015 20:26 chyba jednak nie jest tak jak piszesz RE: Sprawdzanie swoich linków. - lolki - 26-05-2015 20:31 Tak to prawda |