Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? (/Temat-Koszuleczka-Kto-czeka-na-e-mail-1092) |
Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - skibixd - 23-01-2010 19:17 Kto ma Z-listera a nie dostał jeszcze nawet e-maila o wysyłce tak jak ja? Czytałem gdzieś, że z wszystkim mają się uporać do końca stycznia... ale już nie wiem w co wierzyć... RE: Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - dabex - 23-01-2010 19:45 (23-01-2010 19:17)skibixd napisał(a): Kto ma Z-listera a nie dostał jeszcze nawet e-maila o wysyłce tak jak ja? Czytałem gdzieś, że z wszystkim mają się uporać do końca stycznia... ale już nie wiem w co wierzyć... ja musiałem do nich napisać meila i dostałem odpowiedz że mam czekać na koszulkę RE: Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - skibixd - 23-01-2010 19:58 A co im dokładnie napisałeś? Skopiuj dla mnie :] Bo u mnie bardzo slabo z anglikiem RE: Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - Mrowa91 - 24-01-2010 10:06 mi tez daj RE: Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - Marello - 24-01-2010 13:06 Skibi na przyszłość takie tematy do OT dawaj RE: Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - skibixd - 24-01-2010 14:05 Spoko, to niech moderacja przeniesie. Przepraszam za stworzone problemy ;] RE: Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - Kleszczman - 26-01-2010 11:22 Przeniesione do OFF-Topic`a skibixd jeśli chcesz wysłać do nich maila zapraszam do przejrzenia działu z tłumaczeniami. Jeśli nic takiego nie znajdziesz a angielskiego dobrze nie znasz to napisz zapytanie w odpowiednim wątku (także w dziale tłumaczenia). Koszuleczka ;] Kto czeka na e-mail ? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |