![]() |
Pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Pomoc (/Temat-Pomoc-109174) |
Pomoc - 8adamus - 22-02-2015 22:57 Witam.Mam dwa pytanka do was,drodzy użytkownicy. 1.Gdzie mam publikować linki,jak nakłonić ludzi do subskrybcji?Czy jak coś zarobię,to mogę bez żadnych zobowiązań wypłacić na np.Paypal czy coś mi z tej zarobionej kwoty odejdzie?Jest to w 100% darmowe? 2.Kto to jest ten "mentor" ? Pozdrawiam. RE: Pomoc - ebonkyz - 24-02-2015 17:16 1. Tego nikt Ci nie powie ![]() 2. Możesz wypłacić na PayPal - jedynie jakaś "paypalowa" opłata 1-2zł. 3. Mentor to osoba, która pomoże Ci w zarabianiu, nakieruje cię, lecz na tym forum za szybko takiego nie znajdziesz ![]() Wymyśl niszę na którą będzie popyt = pieniążki ![]() RE: Pomoc - eXtaza - 25-02-2015 12:48 Ja mam pomysł w głowie, lecz problemy mam z LeadMore. Też szukam kogoś kto pomoże za % w zyskach teraz jak i potem. |