![]() |
TrafficMonSoon - wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TrafficMonSoon - wypłaty (/Temat-TrafficMonSoon-wyplaty-109138) |
TrafficMonSoon - wypłaty - Hacked - 22-02-2015 15:22 Witam. Do TrafficMonSoon dołączyłem na samym początku jak się pojawił, po czym wypłaciłem cały kapitał, gdyż traktowałem program krótkoterminowo. Natomiast widzę, że cieszy się teraz dużym zainteresowaniem, naliczenia są stabilne i na tym samym poziomie od dłuższego czasu, około 2% dziennie. Wypłaty niemal natychmiastowe do 1 godziny max. Postanowiłem, więc ponownie coś podziałać z tym programem. Zamieszczam dowody moich wypłat - screen z konta w TMS i paypal dla potwierdzenia. Są to stare dowody, gdyż wszystko wypłaciłem z programu i zaczynam ponownie działać. Byłem typowo pasywnie, a teraz zaczynam polecać. Będę tutaj zamieszczał regularnie swoje dowody wypłat. ![]() ![]() Ciekawą opcją są Cashlinks. Jak to działa? Kiedy klikasz w Cash LInks i zarobisz 0,10$ -- i jeśli masz 10 poleconych którzy zrobią to samo, nawet jeśli to są FREE members bez aktywnego konta i wykupionych AdPacków zarobisz 1.10$ z Cash Links każdego dnia. Zarabiasz 100% kwoty jaką zarabiają Twoi poleceni klikając w Cash Links. Ty zarabiasz i oni zarabiają tę samą kwotę. Więc pójdźmy krok dalej. 500 poleconych zarabia $0.10 dziennie = $50 zarobku z Cash Links 1000 poleconych zarabia $0.10 dziennie = $100 zarobku z Cash Links Nie jest wymagane kupowanie czegokolwiek w Traffic Monsoon by zarabiać z Cash Links! Więc policz ile możesz zarobić w ciągu miesiąca albo roku gdy Twoi poleceni będą zarabiać (tylko) 0,10$ dziennie na Cash Links? 10 poleconych X $0.10 zarabia z Cash Links X 30 dni = $30 zysku 500 poleconych X $0.10 zarabia z Cash Links X 30 dni = $1.500 zysku 500 poleconych X $0.10 zarabia z Cash Links X 365 dni = $18.250 zysku 1000 poleconych X $0.10 zarabia z cash links X 30 dni = $3.000 zysku To nie jest gwarantowany przychód, ale przykład tego jaki potencjał zarobkowy tkwi w polecaniu TM innym użytkownikom klikającym w Cash Links. Nie jest potrzebne kupowanie. Można to robić na darmowym koncie. Prawdziwą drogą zwielokrotnienia Twoich zysków jest polecanie nowych użytkowników by przyszli i poznali nasze usługi reklamowe i klikali reklamy. Oprócz tego można oczywiście kupić pakiet reklamowy za 50$, który zarabia do 55$, czyli 110%. Zainteresowany? To zapraszam do kontaktu ![]() RE: TrafficMonSoon - wypłaty - Mercz - 23-02-2015 23:03 a wydaje się ciekawe, zobaczymy co z tego będzie ![]() osobiście mnie zaciekawilo. ![]() RE: TrafficMonSoon - wypłaty - Hacked - 28-02-2015 17:48 Jutro będę zlecał wypłatę (postaram się nagrać wideo jak zlecam i ile czekam na wypłatę), gdyż uzbierałem $10 z cash links - z poleconych bez inwestycji ich! ![]() Normalnie minimum do wypłaty jest $2, ale z każdą wypłatą o $1 rośnie, aż tak do $10. Później na stałe jest $10. RE: TrafficMonSoon - wypłaty - Hacked - 02-03-2015 00:29 Obiecane wideo: RE: TrafficMonSoon - wypłaty - bobogfgdg - 02-03-2015 15:28 Na razie tylko Paidverts kombinuje, ale ciekawe RE: TrafficMonSoon - wypłaty - Hacked - 02-03-2015 17:26 Wg mnie dużo stabilniejszy program revenushare niż PaidVerts, dlatego zrezygnowałem całkowicie z PV. Jedynie akcjami się tam bawię. Idą w górę, wiec dobrze. RE: TrafficMonSoon - wypłaty - Hacked - 05-03-2015 15:52 ![]() Od ostatniej wypłaty (1 marzec) z cash links uzbierało się ponad $4. Niby mała suma, ale na miesiąc już spokojnie $30 wychodzi, więc dodatkowe 100 zł na jakąś imprezę lub whisky zawsze przyda się ![]() Zauważyłem, że jakiś polecony kupił pakiety reklamowe, ale nie obejrzałem reklam, więc prowizja przepadła, a szkoda. Jestem w trakcie tworzenia narzędzi pod TM i ruszamy mocno ![]() RE: TrafficMonSoon - wypłaty - Hacked - 10-03-2015 20:09 Dzisiaj będę zlecał kolejną wypłatę. Strona prawie ukończona. Nagrywam prezentację i lecimy z tematem ![]() RE: TrafficMonSoon - wypłaty - Hacked - 11-03-2015 00:32 Kolejna szybka wypłata - czas oczekiwania niecałe 7 minut. ![]() RE: TrafficMonSoon - wypłaty - ScamKiller - 20-03-2015 20:48 Pierwsza, testowa wypłata z TM: http://prntscr.com/6ibl49 |