Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zmiana proxy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Zmiana proxy (/Temat-Zmiana-proxy-109133)

Strony: 1 2

Zmiana proxy - Fryt96 - 22-02-2015 14:53

Siemanko!
Czy jest możliwość zmiany proxy tak, żeby można było zrobić swojego reflinka i dostać za niego pieniądze? Czy jest taki boty i czy można ręcznie?

RE: Zmiana proxy - Dk2RR - 22-02-2015 15:08

Oni to chyba jakoś sprawdzają. (Chyba)

RE: Zmiana proxy - nafri - 22-02-2015 16:55

Zmiana IP to jedno, zostaje jeszcze info z jakiej przeglądarki i systemu było wejście... i pewnie jeszcze coś innego...

RE: Zmiana proxy - Fryt96 - 22-02-2015 17:02

Pewnie jeszcze płyta główna :v
Istnieje jakaś możliwość za pomocą jakiegoś bota, do obejścia tego? Zapłaciłbym za takiego bota.

RE: Zmiana proxy - Dk2RR - 22-02-2015 17:32

Akurat to z jakiej przeglądarki i systemu było wejście jest bardzo łatwo sprawdzić.
Jest taki bot.. nazywa się jakoś na J Janlinga czy coś takiego. Niestety jest on w języku "krzaczkowym" i trudno się w nim połapać. Na yt są pewnie jakieś tutoriale od szkopów, ale to już sam ogarniaj Smile

RE: Zmiana proxy - Fryt96 - 22-02-2015 18:38

(22-02-2015 17:32)Dk2RR napisał(a):  Akurat to z jakiej przeglądarki i systemu było wejście jest bardzo łatwo sprawdzić.
Jest taki bot.. nazywa się jakoś na J Janlinga czy coś takiego. Niestety jest on w języku "krzaczkowym" i trudno się w nim połapać. Na yt są pewnie jakieś tutoriale od szkopów, ale to już sam ogarniaj Smile
Nie mogę coś go znaleźć :v
Mógłbyś podesłać jakieś linki na PW?

RE: Zmiana proxy - Dk2RR - 22-02-2015 19:06

Oj chłopaku ty to bidny jesteś.. Big Grin
2 minuty szukania w google:
-Bot nazywa się Jingling
-Filmiki na yt: https://www.youtube.com/results?search_query=Jingling

Tyle Smile

RE: Zmiana proxy - Fryt96 - 22-02-2015 22:16

ale z tego co się zorientowałem, to ten program nabije mi wyświetlenia tylko pomocny w przypadku korzystania z serwisów adf

RE: Zmiana proxy - Dk2RR - 22-02-2015 22:30

A ty z jakiego korzystasz?

Program po prostu wchodzi w link za każdym razem z innego proxy (tak mi się przynajmniej wydaje) więc jeśli korzystasz z serwisów w których naliczane są pieniądze za wejście to będzie działać.

RE: Zmiana proxy - TeYroXOfficial - 22-02-2015 22:34

nie wiem po co Ci to potrzebne skoro przy takim działaniu jest pewne że dostaniesz bana, nie ważne jaki serwis i do czego służy, 99% takie coś banuje.