[EKIPA LFE] Wywiad nr.4 *Razer* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [EKIPA LFE] Wywiad nr.4 *Razer* (/Temat-EKIPA-LFE-Wywiad-nr-4-Razer-10913) Strony: 1 2 |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.4 *Razer* - Lubelak - 25-07-2010 21:09 Czwarty Forumowy Wywiad Z Razerem Lubelak Witam,Jak wpadłeś na nasze forum przez google ? Razer Nie, byłem u konkurencji, pomagałem na SB. Zrobiłem tapetę o locku, i przypadkowo zauważył mnie Banan Zaprosił na forum, miałem zostać grafikiem, ale że byłem obeznany w sprawach lockerz zostałem redziem. Lubelak Dlaczego nie zostałeś na tamtym forum dlaczego nasze ? ReKlaMa Zarejestruj się Już Dziś Razer Bo podoba mi się atmosfera. Bo podoba mi się, jak mnie cały czas oceniacie. Bo uwielbiam jak mnie kochacie bądź nienawidzicie. No i kocham ogółem forum <3 Lubelak Jak oceniasz pracę ekipy forum? Razer Daje z siebie 100000%, czyli tyle, ile Kubica ze swojej Renówki. Tyle ode mnie Lubelak Coś zmieniłbyś na forum? Razer Choć wiele osób mówi, że nic, to na pewno nie pasuję mi aktualny styl oraz silnik forum, no, ale cóż, Banan jest trudny do przekonania Lubelak Od kiedy jesteś na lockerz? Razer Jestem od 21 września 2009 roku Lubelak Wygrałeś już coś ? Razer 100$, 2 koszulki Z-listera Lubelak Bierzesz udział w innych serwisach ? Razer Aktualnie nie, cały mój czas pochłania mój projekt - TakePrizes.pl - chcę oddać w Wasze ręce dobrze zrobione "dziecko" Lubelak Opowiedz coś o twoim dziecku jakie będą nagrody ? Razer Najróżniejsze - od pendrivów aż po telewizory, konsole najnowszej generacji. Być może kiedyś dorobimy się w jakimś konkursie motoru badź samochodu? Lubelak To bardzo odpowiedzialne zajęcie masz sponsorów skąd będziesz brał kasę na nagrody Razer Odpowiedzialność cała spoczywa na mnie tak. Tak wiem, jest ogromna, ale Ten serwis będzie jednocześnie testem czy jestem w stanie ogarniać każdą stronę internetową. Na temat sponsorów się nie wypowiadam, jest to temat tabu serwisu Lubelak Liczę na premium po znajomości ;P Skończyłeś już gimnazjum ? Razer Tak, jeśli się nie mylę, to odbyło się to w czerwcu ^ ^ Lubelak Gdzie udajesz się do szkoły ? Razer Do technikum w specjalizacji technik-informatyk z założenia na Grafikę Lubelak Jakie jest twoje ulubione piwo ? Razer Nie mam ulubionego - dziś piłem Perłę export, jest niezła, ale też Tyskie, Lech i Warka złą nie jest Lubelak Ulubiony napój? Razer Lubię usiąść przy dobrym słodkim winie Lubelak Jaki masz sposób na nudę ? Razer Zwykle się nie nudzę, a jak jest nuda to wybijam z domu na jakąś imprezę albo idę na jakieś fajne spotkanko z dziewczyną Lubelak Co robisz w wakacje jakaś praca ? Razer Wykonuję najczęściej prace graficzne ; ] Lubelak Masz jakieś hobby oprócz komputerów? ;P Razer Dziewczyny, imprezy, lubię przeczytać dobrą ksiązkę, obejrzeć dobry film, serial oraz dobrze zjeść Lubelak Jakiej muzyki słuchasz? Razer Rap i reggae (Dla rasta sakramentem jest marihuana - sadzić, aplić, zalegalizować! ) Lubelak Jakie filmy lubisz ? Razer Fantasy, przgodowe, horror - każdy gatunek strawię, jeśli film jest dobry Lubelak Masz jakieś Pozdrowienia ? Razer Pozdro dla CB Lubelak, dla dzisiejszych sędzi, którzy sędziowali moje mecze, dla spamujących userów, dla Banana, którzy jest moim motorkiem napędowym w pisaniu newsów, dla Sylwii, z którą się dziś umówiłem no i dla reszty ekipy z forum i dla reszty userów RE: Wywiad nr.4 *Razer* - Razer - 25-07-2010 21:14 Pozdro dla Sylwii :* No więc co tu dużo mówić - po autografy na PW zapraszam ^^ RE: Wywiad nr.4 *Razer* - xPietrek - 25-07-2010 21:20 Wywiad dobry, chociaż mógłbyś interpunkcję ogarnąć. Np. "Witam,Jak wpadłeś na nasze forum przez google ?" a powinno chyab być "Witam. Jak wpadłeś na nasze forum? Przez google ?". I jedna literówka się wkradła, "sadzić, aplić, zalegalizować". I by było na tyle RE: Wywiad nr.4 *Razer* - Vesperus - 25-07-2010 21:28 Dużo lepiej ale te obrazki na początku wywiadów są niesmaczne. Nie dało by się czegoś lepszego dać ? RE: Wywiad nr.4 *Razer* - ketrab - 25-07-2010 22:55 Jak dla mnie dużo błędów czysto interpunkcyjnych, chociaż czasami pojawiają się też literówki i słabo stylistyczne zdania. Przepraszam, ale to widać gołym okiem I te pytania trochę takie..banalne... RE: Wywiad nr.4 *Razer* - Killer - 26-07-2010 00:26 mi sie wywiad podobal z kazdym kolejnym sa coraz lepsze =] no ale to tez zasluga razora bo elokwetnie odpowiadal, jedyne czego sie przyczepie to interpunkcja naucz sie stawiać przecinki we właściwych miejscach pozdro RE: Wywiad nr.4 *Razer* - Admin - 26-07-2010 00:34 wywiad najsik, Lubelak nabiera wprwawy. Rada odemnie : bardziej rozbudowane pytania, pocwicz interpunkcje. ps. szkoda ze nie ma nysceriona xD chcialbym poczytac wywiad z nim RE: Wywiad nr.4 *Razer* - Yanke$ - 26-07-2010 09:04 Apropo interpunkcji i ortografii i stylistyki Czy mógłbym Ci pomagać Lubelak w ten sposób ? Wysyłasz do mnie tekst na GG, ja poprawiam wszelkie błędy i wtedy go wysyłasz ? Co Ty na to ? xd RE: Wywiad nr.4 *Razer* - Lubelak - 26-07-2010 09:46 dobrze yankes RE: Wywiad nr.4 *Razer* - Admin - 26-07-2010 14:52 (26-07-2010 09:46)Lubelak napisał(a): dobrze yankes odradzam, sam sie naucz. |