[Rozwiązane]Restock + Cło = Nie wiem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Restock + Cło = Nie wiem (/Temat-Rozwiazane-Restock-Clo-Nie-wiem-10907) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Restock + Cło = Nie wiem - Mateusz5511 - 25-07-2010 20:12 Siemacie na retro zawaliłem gacie takie damskie ( chyba ) czy zawalą mnie cłem watem czy sam nie wiem czym ?? dam + RE: Restock + Cło = Nie wiem - Yanke$ - 25-07-2010 20:16 Sam zamówiłem spodenki też damskie (temat w dziale potwierdzeń) i według mnie i paru dobrze poinformowanych osób cła nie będzie. Paczka będzie mała (tak jak koszulka Z-Lista) a poza tym cło nakładane jest głównie na elektronikę. RE: Restock + Cło = Nie wiem - xPietrek - 25-07-2010 20:16 Nie, raczej nie. One chyba mają mniejszą wartość niż $50. A poza tym ciuchy chyba wysyłane są pocztą a nie kurierem. RE: Restock + Cło = Nie wiem - Razer - 25-07-2010 20:16 Nie powinno być żądnych opłat RE: Restock + Cło = Nie wiem - Dominator - 25-07-2010 20:16 Skopiuj ich nazwę i na amazon albo gdzieś żebyś wiedział cenę i cenę podzielić na 22% RE: Restock + Cło = Nie wiem - Mateusz5511 - 25-07-2010 20:17 Dzięki + dla wszystkich RE: Restock + Cło = Nie wiem - Silek - 25-07-2010 20:38 Na gry też ostatnio nie miało być opłat jak zawsze a jak dosrali cłem to niejeden sie wtedy zdziwił w tym ja I też miały wartość poniżej 50$. Jak zapłacicie za te ciuchy cło i vat to sie nie zdziwie. RE: Restock + Cło = Nie wiem - Yanke$ - 26-07-2010 09:01 Ale gry były wysyłane kurierem i dlatego było cło. Gra może się połamać itd. więc wysłali kurierem. O spodenki się nie martwią, jak się pogną będzie git Poza tym u nich poczta jest bardzo tania i bardziej im się to opłaca niż kurierem. RE: Restock + Cło = Nie wiem - Silek - 26-07-2010 09:38 Mój drogi, gry zawsze były wysyłane pocztą i nigdy za żadną z nich nie trzeba było płacić a już na pewno żadna nie doszła połamana. To, że gry tylko raz przyszły kurierem to nie znaczy, że z tymi spodenkami będzie tak samo. Ja bym się pilnował na Twoim miejscu, gdyż te spodenki kilkudolarowej wartości nie posiadają i przez to mogą posłać to kurierem No nic, zobaczymy na unboxingu jak to będzie Życze Ci, żebyś nic nie musiał za nie bulić. Pozdro RE: Restock + Cło = Nie wiem - Nayare - 26-07-2010 09:45 hmm, Mass Effect 2 mial np. wartosc powyzej 50$ |