Zarabianie w sieci - literatura - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie w sieci - literatura (/Temat-Zarabianie-w-sieci-literatura-109022) |
Zarabianie w sieci - literatura - Riddler - 20-02-2015 22:20 Witam. Mam nietypowe pytanie. Jestem ciekaw czy czytaliście jakieś książki związane z zarabianiem przez Internet i czy któreś z nich polecacie? Wiem, że większość wiedzy związanej z tą formą zarobku można zdobyć przeczesując internet, ale ja potrzebuję konkretnej literatury, ponieważ piszę pracę dyplomową z ekonomii w oparciu o szeroko rozumiany e-biznes i potrzebuję oprzeć na czymś swoją pracę (muszę mieć co wpisać do bibliografii). Może akurat komuś na forum również przydadzą się tego typu książki, tak więc temat może okazać się ciekawy. Pozdrawiam. RE: Zarabianie w sieci - literatura - mysc - 21-02-2015 09:32 Dość sporo czytam o biznesie. Z e-biznesu mogę polecić "Czas na e-biznes" Piotr Majewski, ale nie jest to typowo akademickie podejście. Oczywiście dołączam się do pytania EDIT : W sumie byłbym wdzięczny za książki o biznesie szeroko pojętym, nie tylko internetowym. Chętnie się powymieniam, trochę swoich mam (wszystkie w mobi). |