Proof address - zablokowane konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Payza (/Forum-Payza-332) +---- Wątek: Proof address - zablokowane konto (/Temat-Proof-address-zablokowane-konto-108783) |
Proof address - zablokowane konto - kermit1906 - 17-02-2015 14:50 Cześc, zablokowali im konto, wysłałem dowód osobisty i przyjęli, ale nie wiem co wysłać żeby potwierdzić im adres :/ Rachunków żadnych ja nie opłacam. Mam umowę na papierze z bankiem ale nie mam dodanego rachunku do konta payza. Coś polecicie? RE: Proof address - zablokowane konto - Dennisek78 - 17-02-2015 14:58 Dowód im powinien wystarczyć ... Teoretycznie .... Możesz spróbować wysłać przelew gdziekolwiek, uwzględniając w ramce zleceniodawcy twój adres zamieszkania, może przyjmą? RE: Proof address - zablokowane konto - kermit1906 - 17-02-2015 15:10 wysłałem im umowę rachunku rozliczeniowego.. zobaczymy co napiszą. |