Nowe ogłoszenia od admina. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Thisbox.pl (/Forum-Thisbox-pl-103) +----- Dział: News (/Forum-News-105) +----- Wątek: Nowe ogłoszenia od admina. (/Temat-Nowe-ogloszenia-od-admina-10871) |
Nowe ogłoszenia od admina. - paskur - 24-07-2010 23:10 Tutaj jest wszystko, nie trzeba nic mówić: Wg mnie: 1. nie moge sie doczekac 2. troche pozno, labirynt mi sie podoba 3. moze byc 4. mi to loto 5. głupio wymyslili, najlepiej zrobili by tylko dla premium i git tyko zeby nie dostawali na poczatek premium kazdy, chociaz na czas sknerusa,albo wycowac sie z tego i zrobic nowy system 6. ile można... 7. ;] A wy co sądzicie? RE: Nowe ogłoszenia od admina. - mikolaj90 - 26-07-2010 17:01 No nie mogę się doczekać niektórych funkcji I głupota z tym sms'em. Po co mam wydawać 1, 22 zł, żeby wziąć udział w sknerusie ? Wiem, że jeżeli nie chcę to nie powinienem wysyłać sms'a ale niech nie będą już tacy cwani Teraz wszędzie trzeba wysyłać sms'y. Skoro jest to serwis z nagrodami to wszystko powinno być za darmo a nie płacić trzeba. RE: Nowe ogłoszenia od admina. - kreatywny - 26-07-2010 17:24 No co do sms to ich rozumiem bo setki fake kont, a ogólnie do ogłoszeń to ciekawie tylko szkda że restock dopiero w drugiej połowie sierpnia RE: Nowe ogłoszenia od admina. - Magnus - 28-07-2010 17:59 Dobrze ,że jest to info;] Mniej spamu będą mieli. |