Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Eforsa oszukuje ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383)
+---- Wątek: Eforsa oszukuje ? (/Temat-Eforsa-oszukuje-108706)

Eforsa oszukuje ? - oskar063 - 16-02-2015 17:19

Witam, zwracam się do użytkowników forum korzystających z eforsy jak i do administracji w/w serwisu.

Dla mnie jest conajmniej dziwne. mam 2 leady x 2.50zł. Od środy. Od środy do dzisiaj ponad 40 ludzi "wkręciłem" (moją niszą) Każdemu zabrało z konta, każdy aktywował subksrypcje. Weszły mi 2 leady, jeden w środe, drugi w piątek (to było odnowienie tego chyba ze środy Smile

Jeżeli każdemu (spośród 200 osób) 40 osobom zabrało z konta, dlaczego nie zaliczyło tego leada? Jakby na to nie patrzeć 40 x 2.50zł to jest dużo... Na dodatek dziś jest poniedziałek dzień "ODNOWIEŃ" a tu ani jednego Smile

NIE WIERZE DOSŁOWNIE NIE WIERZE w to, żeby każdy spośród tych osób

a) nie miał nic na koncie
b) wypisał się z subskrypcji.

Dla porównania na leadmore spróbowałem tak samo (na 10 osób miałem 7 ledaów).

Eforso - wy sobie robicie jaja czy co ? Dlaczego oszukujecie? Nie dość, że trzepiecie na tym tyle kasy że wam sie w głowach przewraca to na dodatek oszukujecie takich użytkowników jak ja.

Proszę o wytłumaczenie. Nie rozumiem tej sytuacji...
Bez pozdrowień dla administracji eforsy,
pozdrowienia dla użytkowników forum.

RE: Eforsa oszukuje ? - michal86ole - 16-02-2015 17:35

Zrozum, że po wejściu nowej ustawy dotyczącej subów wraz z kodem do wpisania przychodzi koszt sms'a i instrukcja jak go "wyłączyć". Przy kolejnych odnowieniach jest podobnie dlatego jest również taki spadek.

RE: Eforsa oszukuje ? - oskar063 - 16-02-2015 17:38

I 40/40 osób które aktywowały subksrpycje, zdążyły ją anulować? Dodam, że kilka osób nie wie nawet o co chodzi Smile

RE: Eforsa oszukuje ? - selfie - 16-02-2015 17:49

A co to jest 40 osób? Co?

Ja jeżeli dostaję sms-a że ten sms kosztował mnie powiedzmy 20 zł a za następne które będe otrzymywał będe tracił następne 2 dychy i by anulować subskrypcje mam wysłać darmowego sms-a pod numer ten i ten to się wypisuje Wink

Mogę cię zrozumieć jeśli na 1,000 osób, tylko jedna aktywuje ale nie jakieś 40 osób Xpokerface

RE: Eforsa oszukuje ? - daniel42na - 16-02-2015 17:53

Trzeba jeszcze dopuścić opcje:
c) osoby kłamią, że aktywowały cokolwiek
Niestety wałki sub-sms na fb i ogólnie w internecie stały się na tyle powszechne, że znaczna część osób miała z nimi styczność i zapala im się czerwona lampka gdy tylko widzą "wpisz numer".

RE: Eforsa oszukuje ? - Dudziak - 24-03-2015 13:18

Ja jestem zadowolona z e-forsy, wydaje mi się, że to "głos" konkurencji...
Pozdrawiam