Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" (/Temat-Jak-dodac-przycisk-Edytuj-post-108700) |
Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" - Spamer-pl - 16-02-2015 16:03 Witam posiadam motyw mustang-lite opcja darmowa i brak przy postach opcji guzika edytuj post a możliwość jedynie przez panel sterowania. jest jakaś opcja na dodanie możliwości edycji ze strony głównej podczas czytania postów? RE: Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" - TheGleeMat - 17-02-2015 12:35 Ta opcja nie jest zależna od posiadanego motywu i powinna być widoczna zawsze po wejściu w post lub stronę. Radzę sprawdzić czy żadna wtyczka w przeglądarce nie blokuje skryptów . Tak samo radzę włączyć zezwalanie na wykonywanie skryptów JavaScript. Pasek z opcjami wygląda mniej więcej tak: RE: Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" - Spamer-pl - 18-02-2015 12:49 To co pokazałeś to jest ale nie o to mi chodzi. Weźmy motyw Twenty Fourteen jest instalowany podczas Wordpressa Twenty Thirteen Mustang Lite A w tym szablonie motywie już brak i chodzi mi o to jak dodać edytuj do tego szablonu bo autor zapomniał o tym chyba. RE: Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" - czarli_bronson - 04-03-2015 17:42 lepiej nie bawić się w dodawanie tego bo może ci strona wywalać błędy zresztą po co się męczyć jak i tak możesz edytować? RE: Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" - linoskoczek - 04-03-2015 20:11 Ja w swoim motywie mam coś takiego: Kod PHP: <?php edit_post_link( __( 'Edytuj', 'tutaj_nazwa_motywu_malymi_literkami' ), '<span class="edit-link">', '</span> Jak się uprzesz, to możesz samemu wykombinować coś w PHP typu: Kod PHP: if(is_admin()) Tylko pytanie: Po co Ci to, skoro masz "Edytuj wpis" na górze, tak jak ktoś wyżej już napisał? RE: Jak dodać przycisk ''Edytuj post?" - Gremquen - 04-03-2015 20:16 Ale i tak troszkę to sensu nie ma. Bo Edytuj w tych podstawowych szablonach wyświetla Ci się tylko, gdy jesteś zalogowany jako admin lub redaktor. Normalnie tego nie ma.. I jak napisał to wyżej TheGleeMat gdy jesteś zalogowany to u góry zawsze na każdym stylu Ci się to wyświetla |