Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] (/Temat-Powiadomienie-o-restocku-GG-SYRENA-Poradnik-10869) Strony: 1 2 |
Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Vesperus - 24-07-2010 21:14 Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] Stworzyłem taki mały poradnik dla tych którzy wykupili dostęp do powiadomienia o restocku GG. Sądzę że każdy o tym wie ale może się komuś przyda.
...................................................................................................................................................................................................................................Stworzony on jest także z okazji mojego 400 postu Gadu-Gadu 7.7 1. Dodajemy do kontaktów numer "ten z którego dostajemy powiadomienia - jeśli nie masz go zapisanego pisz na PW" 2. Po dodaniu nowego kontaktu klikamy na niego prawym klawiszem myszy i wybieramy opcję "Edytuj" 3.Pojawia nam się takie oto okienko w którym wybieramy "wiadomości..." 4. Pojawia nam się nowe okienko w którym wybieramy "własny" i wybieramy lokalizację pliku syrena.wav który pobierzemy. 5. Następnie wszystko akceptujemy 6. Link do pliku syrena.wav - http://www.przeklej.pl/plik/syrena-rar-001b1k7rtagh ................................................................................................................................................................................................................................... Gadu-Gadu 10 1. Jako iż nie korzystam z tej wersji komunikatora jestem w stanie opisać jak ustawić syrenę by wyła gdy każdy napisze wiadomość. Czyli może to być bardzo irytujące więc nie polecam. 2. Dodajemy do kontaktów numer "ten z którego dostajemy powiadomienia - jeśli nie masz go zapisanego pisz na PW" 3. Wchodzimy do: Gadu-Gadu --> Ustawienia --> Dźwięki 4. Opcje Wyłącz dźwięk wiadomości i Wyłącz w trakcie rozmowy muszą być odznaczone 5. Klikamy "Plik..." i wybieramy lokalizację pliku syrena.wav który pobierzemy. 6. Link do pliku syrena.wav - http://www.przeklej.pl/plik/syrena-rar-001b1k7rtagh 7. Klikamy OK i gotowe. 8. Syrena w GG10 jest bardzo nieprzyjazna więc jeśli nie macie GG7.7 to lepiej tego nie używajcie 9. Gdybyście chcieli powrócić do starego sygnału wiadomości to w ścieżce dostępu wpisujemy "C:/Program Files/Gadu-Gadu 10/sounds/text_message.wav" ................................................................................................................................................................................................................................... Może komuś pomogłem RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Dominator - 24-07-2010 21:19 wes, to jest moje ja to zrobiłem vesperus. RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Vesperus - 24-07-2010 21:38 jak to ty to zrobiłeś ? skoro ja to zrobiłem. RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Silek - 24-07-2010 22:01 Trzy minutowa syrena ? A po cholere ten dźwięk ma tyle trwać ? Wystarczy jakiś sygnał góra 5 sekund i lepiej spełni swoją role niż miałoby w głośnikach to lecieć :/ RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Vesperus - 24-07-2010 23:32 W sumie masz racje Silek RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Dominator - 24-07-2010 23:37 poradnik nie jest mój i go nie pisałem ! skoro to jest powiadomienie o restocku to znaczy że ty nas o tym powiadomisz, skoro nie powiadomisz to po jakiego piszesz poradnik ? RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Vesperus - 24-07-2010 23:50 Dominator czy ty aby na pewno uważnie przeczytałeś zawartość mojego pierwszego posta ? Bo radziłbym Ci do niego wrócić a następnie wypisywać głupoty. Twój post Cytat:wes, to jest moje ja to zrobiłem vesperus.oznacza że według ciebie ty zrobiłeś mój poradnik. Bo nic innego w tym temacie niema jak ten poradnik. Może się mylę ale Kod: obsługa skryptu PHP $GG 5.3.2 która jest na najwyższym stopniu Czy ja gdziekolwiek napisałem iż to ja będę informował że jest restock ? bo nie przypominam sobie czegoś takiego, Bo według Ciebie tak Cytat:Podczas gdy jest restock to ty wyślesz wiadomość do numerów wpisanych przez Ciebie i klikasz wyślij ............................................................................................................... Tak więc drogi Dominatorze najpierw czytasz całość a potem komentujesz ............................................................................................................... PS. A wystarczyło przeczytać wstęp: Cytat:Stworzyłem taki mały poradnik dla tych którzy wykupili dostęp do powiadomienia o restocku GG RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Silek - 25-07-2010 09:36 Vesperus mała rada na przyszłość : nie gadaj z nim bo on jeszcze nie dorósł do posiadania umiejętności poprawnego czytania ze zrozumieniem RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Nayare - 25-07-2010 10:40 Wiedzialem, ze jest pojebany, ale nie ze az tak xd RE: Powiadomienie o restocku GG + SYRENA [Poradnik] - Vesperus - 25-07-2010 11:55 dzięki za rade |