Szukam programu,wtyczki alarmujacej o kapczy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Szukam programu,wtyczki alarmujacej o kapczy (/Temat-Szukam-programu-wtyczki-alarmujacej-o-kapczy-108586) |
Szukam programu,wtyczki alarmujacej o kapczy - profesorxcharles - 14-02-2015 19:47 Witam, Szukam programu albo wtyczki do FF, czegoś co zaalarmuje mnie dzwiekiem gdy pojawi się kapcza na stronie. Albo jakieś inne rozwiązanie które pozwoli mi to osiągnąć.. najlepiej gdyby działało w tle ze nie muszę mieć otartej tej strony. Ale może być też tak że musi być strona na wierzchu. RE: Szukam programu,wtyczki alarmujacej o kapczy - osinex - 14-02-2015 20:54 No ładnie Taptak mi spłatał figla i napisał jako świeżak Nie wiedziałem wgl ze jest taka możliwość;D (Temat jest mój ) RE: Szukam programu,wtyczki alarmujacej o kapczy - gdmk - 18-02-2015 15:33 Witaj, Mogę napisać dla Ciebie program który poinformuje lub przepisze za Ciebie captchę. Obojętnie. Cena do uzgodnienia oczywiście. RE: Szukam programu,wtyczki alarmujacej o kapczy - osinex - 18-02-2015 15:56 Już sobie poradzilem dodatkiem do Mozilli dzięki temat do zamknięcia nie mam jak zgłosić bo w telefonie ciagle |