Rotator Banerów- Dwa Pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +---- Wątek: Rotator Banerów- Dwa Pytania (/Temat-Rotator-Banerow-Dwa-Pytania-108574) |
Rotator Banerów- Dwa Pytania - selfie - 14-02-2015 15:05 Witam mam dwa pytania odnośnie rotatorów banerów na Hotcash. Pierwsze pytanie jest takie co daje nam wybór stawek w rotatorze tzn. wybieram dwie stawki 9.50 i 6.50, co dzieje się w takiej sytuacji? losowo wybiera ofertę czy coś innego? A drugie pytanie brzmi czemu największy z rotatorów jest widoczny podczas włączonego adblocka a mniejsze już nie? Z góry dziękuje za odpowiedź RE: Rotator Banerów- Dwa Pytania - ebonkyz - 14-02-2015 15:27 Aaa, to wina AdBlocka, że nie widać... Też się zastanawiałem... nawet jak pobrałem ten obrazek na mój serwer i dodałem to też nie widziałem XD Ale większe działają normalnie. RE: Rotator Banerów- Dwa Pytania - Leaders - 14-02-2015 17:23 Już odpowiadamy:
|