Problem z leetshares - polubienia komentarza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem z leetshares - polubienia komentarza (/Temat-Problem-z-leetshares-polubienia-komentarza-108452) |
Problem z leetshares - polubienia komentarza - czonczuch - 12-02-2015 22:22 Witam, Mam problem... Elegancko like wskakują pod posty, zdjęcia, lecz gdy dochodzi do zlajkowania komentarza w postaci zdjęcia lajki nie chcą dojść... Posiadam komentarz w postaci: facebook.com/photo.php?fbid=XXXXXXX&set=p.XXXXXX&type=1&theater Gdzie XXXX - identyczne wartości zarówno po lewej jak i prawej stronie. Jakieś sugestie? Próbowałem z paru kont. Wrzucałem ID w postaci XXXXX_XXXX - wyskakiwał błąd, jeśli dodałem tylko XXXXX - wyskakiwało powodzenie, aczkolwiek po lajkach ani widu ani słychu... Mogę udostępnić konto/a jeśli byłby ktoś skłonny pomóc. Pozdrawiam! RE: Problem z leetshares - polubienia komentarza - Lion94 - 13-03-2015 20:10 Naprawili już Problem z leetshares - polubienia komentarza - Coristo - 29-04-2015 22:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |