![]() |
Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max (/Temat-Sklep-z-oryginalnymi-butami-Nike-Air-Max-108355) |
Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - mikolaj90 - 11-02-2015 15:44 Siemka. Poszukuje sklepu z oryginalnymi butami nike air max nie robiącego problemów przy ewentualnej reklamacji; gwarancji. Istnieje coś takiego ? Może to być sklep internetowy oprócz run colors. Pozdro. RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - MilanFan - 11-02-2015 15:49 Nike.com, żadnych problemów, 100% oryginalne buty. ![]() RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - mikolaj90 - 11-02-2015 16:45 Dlaczego na ich stronie jest mniej modeli air maxów niż ma to run colors ? A na run colors nie chcę zamawiać bo podobną nie przyjmuję reklamacji. Trochę dziwne, że oficjalny sklep a nie ma wszystkich modeli. RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - elbowndg - 11-02-2015 16:47 Na nike.com masz tylko najnowsze modele. Na runcolors masz rowniez modele outletowe. Oto odpowiedz na Twoje pytanie RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - ASTONEQ - 11-02-2015 16:51 Wszędzie w sklepach szukają możliwość żeby tylko nie przyjąć reklamacji ![]() Często też piszą, że uszkodzenie uległo na skutek złego użytkowania ![]() Jedyny sklep od dawna o którym słyszałem, że w tego typu butach uznał reklamację to 50style, ale tam nie ma wielkiego wyboru. Od 25 grudnia poprzedniego roku zmieniło się prawo więc warto poczytać. RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - mikolaj90 - 11-02-2015 17:03 Podobno warto wtedy iść do rzecznika praw konsumenta. Znajomy poszedł i dzięki temu sklep przyznał mu reklamację mimo, iż pierwszy raz mu odrzucili. Mniej więcej prawo zmieniło się na korzyść konsumenta czy na niekorzyść ? RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - ASTONEQ - 11-02-2015 17:08 Na korzyść ![]() RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - mikolaj90 - 11-02-2015 17:10 Tylko jeśli buty zakupiłem przed zmianą prawa to obowiązują mnie jeszcze zasady starego prawa tak ? ;p Jeśli zakupię po zmianie prawa to już obowiązuje mnie nowe prawo. RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - Papa Smerf - 12-02-2015 16:27 Chmielna20.pl RE: Sklep z oryginalnymi butami Nike Air Max - mikolaj90 - 12-02-2015 17:35 Zarówno nike.com jak i chmielna20 przyjmują bezproblemowo reklamacje i wymieniają obuwie bądź dają zwrot gotówki ? |