Media buying - strony z ktorych kupowac? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Media buying - strony z ktorych kupowac? (/Temat-Media-buying-strony-z-ktorych-kupowac-108291) |
Media buying - strony z ktorych kupowac? - exxthc - 10-02-2015 15:41 Siemka! Zainteresowalem sie media buyingiem, przeczytalem juz kilka poradnikow dodatkowo z wiedza ktora juz posiadam postanowilem sprobowac Nie moglem tylko znalezc jakies pewnej stronki na ktorej mozna wykupic miejsca na bannerki. Znaczy jest tego pelno ale chodzi mi o cos przetestowanego przez uzytkownika z forum. Gdzies mi smignela stronka 7search.com tylko nie kumam do konca jak wyglada takie kupowanie tam powierzchni reklamowej. Moglby mi ktos tak w skrocie powiedziec jak to sie prezentuje? Oczywiscie posypie reputami RE: Media buying - strony z ktorych kupowac? - full2000 - 08-03-2015 15:56 Dołączam się do pytania RE: Media buying - strony z ktorych kupowac? - Dennisek78 - 08-03-2015 16:09 Mediabuying jest dla BARDZO zaawansowanych earnerów, tutaj umiejętności graficzne to podstawa, bo ty sam musisz utworzyć coś, co przykuje uwagę ludzi, coś w co ludzie klikną, wątpię, że grafik zrozumie twoje intencje |