Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] (/Temat-Blokada-konta-Facebook-Dokument-ze-zdjeciem-108183) |
Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Danny - 08-02-2015 22:07 Witam, Orientuje się ktoś czy konto jest usuwane po jakimś czasie, jeżeli konto dostało blokadę i wymaganiem do odblokowania jest wysłanie dokumentu ze zdjęciem? Jak coś to po jakim czasie? RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - MilanFan - 08-02-2015 22:09 Nie wiem po jakim czasie, ale wyskakuje informacja później: Cytat:Konto dezaktywowane RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Szaman1644 - 08-02-2015 22:15 Mam dane do kilku kont, które zostały mi zablokowane w ten sposób w wakacje i nadal jest możliwość ich weryfikacji dowodem, więc chyba nie ma jakiegoś terminu. RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - MilanFan - 08-02-2015 22:25 Jakiś termin musi być, bo mojego przynajmniej jednego konta już dowodem się zweryfikować nie da. RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Danny - 09-02-2015 08:53 Może po prostu jeżeli po blokadzie nie próbujemy się zalogować przez jakiś czas to dopiero wtedy dezaktywują/usuwają? Na dniach niałem taki przypadek (tylko 1), że po ponad roku nielogowania konta nie było dlatego pytam RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - asiorek - 09-02-2015 09:07 (08-02-2015 22:09)MilanFan napisał(a): Nie wiem po jakim czasie, ale wyskakuje informacja później:Ja takie coś dostałem na dwóch kontach. Byłem zalogowany pojechałem do sklepu wracam i zaloguj się ponownie, poczujecie a tu kontodezaktywowane... RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - forumisko - 09-02-2015 13:48 Mi zablokowali moje prywatne konto, wysłałem dowód i od roku nic w tym kierunku nie zrobili.. RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - MilanFan - 10-02-2015 23:17 Zrobiłbyś przelew to od razu by się za to wzięli. 2 RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Max998 - 10-02-2015 23:24 (09-02-2015 13:48)forumisko napisał(a): Mi zablokowali moje prywatne konto, wysłałem dowód i od roku nic w tym kierunku nie zrobili.. Mnie na szczęście nie zablokowali ale kiedy nałożyli ograniczenia na mojego fanpejdża (wiadomo o jakiej tematyce) to musiałem 5 znajomych rozpoznać, problem zaczyna się wtedy kiedy pokażą zdjęcie jakiejś bajki czy coś i zgaduj kto to.. Przestraszyłem się bo kurcze nie dość, że konto mam już jakiś czas to jeszcze prowadzę kilka poważnych stron na Facebooku. |