Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] (/Temat-Blokada-konta-Facebook-Dokument-ze-zdjeciem-108183)

Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Danny - 08-02-2015 22:07

Witam,

Orientuje się ktoś czy konto jest usuwane po jakimś czasie, jeżeli konto dostało blokadę i wymaganiem do odblokowania jest wysłanie dokumentu ze zdjęciem?
Jak coś to po jakim czasie?

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - MilanFan - 08-02-2015 22:09

Nie wiem po jakim czasie, ale wyskakuje informacja później:

Cytat:Konto dezaktywowane
Twoje konto zostało zablokowane. Jeżeli masz jakieś pytania lub wątpliwości, przejdź do strony z najczęściej zadawanymi pytaniami tutaj.

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Szaman1644 - 08-02-2015 22:15

Mam dane do kilku kont, które zostały mi zablokowane w ten sposób w wakacje i nadal jest możliwość ich weryfikacji dowodem, więc chyba nie ma jakiegoś terminu.

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - MilanFan - 08-02-2015 22:25

Jakiś termin musi być, bo mojego przynajmniej jednego konta już dowodem się zweryfikować nie da. Tongue

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Danny - 09-02-2015 08:53

Może po prostu jeżeli po blokadzie nie próbujemy się zalogować przez jakiś czas to dopiero wtedy dezaktywują/usuwają?
Na dniach niałem taki przypadek (tylko 1), że po ponad roku nielogowania konta nie było dlatego pytam Wink

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - asiorek - 09-02-2015 09:07

(08-02-2015 22:09)MilanFan napisał(a):  Nie wiem po jakim czasie, ale wyskakuje informacja później:

Cytat:Konto dezaktywowane
Twoje konto zostało zablokowane. Jeżeli masz jakieś pytania lub wątpliwości, przejdź do strony z najczęściej zadawanymi pytaniami tutaj.
Ja takie coś dostałem na dwóch kontach. Byłem zalogowany pojechałem do sklepu wracam i zaloguj się ponownie, poczujecie a tu kontodezaktywowane...

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - forumisko - 09-02-2015 13:48

Mi zablokowali moje prywatne konto, wysłałem dowód i od roku nic w tym kierunku nie zrobili..

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - MilanFan - 10-02-2015 23:17

Zrobiłbyś przelew to od razu by się za to wzięli. Jerk2

RE: Blokada konta Facebook [Dokument ze zdjęciem] - Max998 - 10-02-2015 23:24

(09-02-2015 13:48)forumisko napisał(a):  Mi zablokowali moje prywatne konto, wysłałem dowód i od roku nic w tym kierunku nie zrobili..

Mnie na szczęście nie zablokowali ale kiedy nałożyli ograniczenia na mojego fanpejdża (wiadomo o jakiej tematyce) to musiałem 5 znajomych rozpoznać, problem zaczyna się wtedy kiedy pokażą zdjęcie jakiejś bajki czy coś i zgaduj kto to.. Przestraszyłem się bo kurcze nie dość, że konto mam już jakiś czas to jeszcze prowadzę kilka poważnych stron na Facebooku.