[Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress (/Temat-Kupie-Zlece-Unikalny-theme-do-wordpress-108061) |
[Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - lolekxp - 07-02-2015 14:21 Witam, szukam Polskiego źródła gdzie zostanie dla mnie wykonany unikalny szablon do wordpressa, oczywiście responsywny i dostosowany do przeglądarek mobilnych, te które mnie interesują za granicą kosztują po 55$ lecz chciałbym prostym przelewem za to zapłacić gdyż paypala mam zablokowanego i nie mam zamiaru nic w tym kierunku robić bo i tak nie korzystam, czy znacie moi drodzy jakies strony/firmy ktore tworza takie skorki na zamowienie ? chcialbym postawic cos na WhiteHat i swoj projekt wiekszy projekt w zyciu o androidzie i nie tylko. Dodam ze potrafie sam tworzysz niezle landing page i modyfikowac skorki ale niestety tu chce juz pelen profesjonalizm od zera do bohatera, grafike sam potrafie robic w photoshopie, po prostu gorzej z napisaniem takiej strony aby dobrze pozycjonowala, wyswietlala sie na przegladarkach konsol i telefon & tabletow, byla szybka, i graficznie przyciagajaca uwage. Mam zamiar bardzo rzetelne tresci na niej pisac i poczatkowo o zarobku nie mysle, znam sie na naprawach tabletow i innych sprzetow, chcialbym ta wiedze wykorzystac - zbudowac ruch a po jakims czasie go zmonetyzowac w postaci reklam adsense. Wszelkie wskazowki i tropy beda nagradze reputem, przypominam POLSKA Pozdrawiam! edit. oczywiscie dla bezpieczenstwa autora mozemy przeprowadzic transakcje przez jakis serwis nadzorowany: np. allegro RE: [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - Madara Uchiha - 09-02-2015 13:33 Jak dostarczysz mi grafikę w psd wyglądu strony głównej, podstron to ci zakoduję za 350 zł taki szablon. RE: [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - Kart - 09-02-2015 23:14 (09-02-2015 13:33)Madara Uchiha napisał(a): zakoduję za 350 zł taki szablon. Przerobiony szablon + kilkadziesiąt wtyczek? Autorze... grafik nie zdziała cudów. Pamiętaj o użytkowniku. To on ma się czuć dobrze na stronie. Rób testy. Analizuj... czego oczekują. Gdzie patrzą wchodząc na stronę (to akurat przyda się do AdSense ale nie tylko...). Na unikalny szykuj z 2-3 tys. Od normalnej firmy. Proponuje na początek.... stworzyć markę na podstawowym bez przepchanych-przeładowanych stron. Zainstaluj podstawowy WP theme. Wstaw kilka treści wartościowych. Testuj jak użytkownicy na to patrzą czy czytają czego szukają gdzie klikają itp. A jak interes się rozwinie rozbuduj stronę o kolejne elementy. Nie ma sensu pchać kupę kasy w coś co może nie wypalić. RE: [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - daniel42na - 09-02-2015 23:23 Jak mi podrzucisz jakiś szablon html który Ci się podoba, ewentualnie jakąś strone na której chciałbyś się powzorować, to moge Ci go zakodować do WP razem z zaawansowanym customizerem - 400 zł za całość. Możliwość skonfigurowania elementów layoutu z page builderem "przeciągnij-upuść" aby wszystko było jeszcze bardziej elastyczne za dopłatą 300zł. Cytat:Przerobiony szablon + kilkadziesiąt wtyczek?miliooon RE: [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - lolekxp - 10-02-2015 00:22 Dziękuję bardzo za odpowiedzi Wam, jednak może inaczej, moje blogi PPA pod zarabianie są na takim poziomie: http://demo.themefuse.com/?theme=gameszone Themy do WP to sobie sam potrafię przerabiać, photoshopa znam od 7 lat i nie jest mi obcy a za sobą mam ze 50+ projektów, tu chodzi o zlecenie na coś ala portal gry-online.pl, glownie progamowanie w ajaxie mnie przerasta RE: [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - nafri - 10-02-2015 13:25 Może spróbuj dac ogłoszenie na giełdzie... Np. największe forum o pozycjonowaniu http://www.forum.optymalizacja.com/forum/20-ogloszenia-i-zlecenia/ RE: [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - lolekxp - 10-02-2015 14:00 Ok ktoś się do mnie odezwał, ogłoszenie wystarczyło tutaj dziękuje wszystkim za odpowiedzi i nagradzam za nie rep++ PozdrawiaM! [Kupię/Zlece] Unikalny theme do wordpress - Hybrid1990 - 27-03-2019 15:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |