![]() |
Papa Smerf- Dziennik Pracy+ POMAGAMY dzieciom! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Papa Smerf- Dziennik Pracy+ POMAGAMY dzieciom! (/Temat-Papa-Smerf-Dziennik-Pracy-POMAGAMY-dzieciom-108032) Strony: 1 2 |
Papa Smerf- Dziennik Pracy+ POMAGAMY dzieciom! - Papa Smerf - 06-02-2015 23:38 Witajcie, w związku z tym, że ostatnio bardzo zaciekawiło mnie zarabianie przez internet- postanowiłem też spróbować. Mam 18 lat, interesuje się informatyką i po dobrze zdanej maturze chciałbym to studiować. Jak na razie zakupiłem niszę PPA oraz utworzyłem bloga (domena *.com, dobry szablon, dobra treść). Jaki cel na luty? Znaleźć sposób na promowanie subów SMS. Dzisiaj pracowałem około godziny i: ![]() Są to moje pierwsze zarobione pieniądze na subach SMS. Jeśli macie jakieś rady, to chętnie się nimi pokieruję. Jak na razie zastanawiam się nad zwiększeniem stawki do 9.5 zł. Co o tym myślicie? Cel na jutro to 80 zł.[/align] Postanowiłem, że pod koniec każdego miesiąca będę przekazywał jakiś procent zarobków na domy dziecka, czy cokolwiek!
RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy - Papa Smerf - 07-02-2015 22:15 ![]() Dzisiaj totalna masakra, ale na szczęscie sprzedałem fanage za 70 zł i cel na dzień spełniony. Cel na jutro? Oby chociaż 20 zł... Dodam tylko, że po zdobyciu 50 zł przenoszę się na inny serwis. RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy - Papa Smerf - 09-02-2015 00:55 Dzisiaj niestety nie pracowałem, natomiast mam duże plany na jutro. RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy - KacperIvD - 09-02-2015 01:00 Dasz radę ![]() RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy - karor - 09-02-2015 01:10 jedna z rad to: przenieś się na leadmore ![]() RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy - Papa Smerf - 10-02-2015 01:03 Dzięki za wsparcie chłopaki! Dzisiaj zarobiłem : LeadMore: 18 zł HotCash: 6,5 zł. Dobije do 50 zł na HotCash i uciekam stamtąd! RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy - Papa Smerf - 11-02-2015 00:12 Dzisiaj zarobiłem 21 zł. na LeadMore. ![]() Postanowiłem, że pod koniec każdego miesiąca będę przekazywał jakiś procent zarobów na dom dziecka, czy cokolwiek!
![]() RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy+ POMAGAMY dzieciom! - Papa Smerf - 11-02-2015 23:49 Dzisiaj zarobiłem jedynie 12 zł, ponieważ zbanowano mi konto na FB. RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy+ POMAGAMY dzieciom! - Papa Smerf - 17-02-2015 19:16 Nigdy nie miałem tyle zarobków na PPA... AstroCash.org Codziennie zarobki wynosiły 0 a pare dni temu wszystko wzrosło. Pracuje na jednej niszy. ![]() ![]() RE: Papa Smerf- Dziennik Pracy+ POMAGAMY dzieciom! - Radi98 - 17-02-2015 19:35 Mogę wiedzieć gdzie kupiłeś domene com i hosting? |