Brak możliwości dodania tagów w postach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Brak możliwości dodania tagów w postach (/Temat-Brak-mozliwosci-dodania-tagow-w-postach-108018) |
Brak możliwości dodania tagów w postach - Wariatek444 - 06-02-2015 21:16 Witam,mam drobny problem dotyczący tagów w nowych postach. Zniknęła mi opcja dodawania tagów ,kiedy piszę nowy post. Pamiętam że na początku była ,jednak wciągnąłem się w edytowanie strony i nie zwracałem uwagi aż do teraz ,kiedy chce już działać na stronie. Może gdzieś wyłączyłem ? RE: Brak możliwości dodania tagów w postach - nafri - 06-02-2015 21:25 Jeżeli na stronie nie widzisz tagów musisz wejść Wygląd -> Widgety i przeciągnąć Chmurka tagów do Widget-ów, będzie ok. RE: Brak możliwości dodania tagów w postach - Wariatek444 - 06-02-2015 21:31 Mam dodaną chmurkę tagów na widgetcie , ale jednak bez zmian. RE: Brak możliwości dodania tagów w postach - Wariatek444 - 07-02-2015 12:52 Spojrzałem właśnie i w kategorie też przydzielać nie mogę,bo takiej opcji nie ma a była. Czym to może być spowodowane ? |