Hał to mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Kulinaria (/Forum-Kulinaria-119) +---- Wątek: Hał to mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny (/Temat-Hal-to-mejk-Kebab-oraz-watek-edukacyjny-10800) Strony: 1 2 |
Hał to mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - kreatywny - 23-07-2010 22:06 Dziś będziemy robić kebab oraz dowiemy się kilku ciekawych rzeczy z nim związanych: Kebab – potrawa z Bliskiego Wschodu i Południowej Afryki składająca się z chleba, śladowej ilości mięsa (zwykle drób, największą estymą cieszą się wersje z baraniną), zwiędłej sałaty i sosu. A więc zaczynajmy: Udajemy się do pobliskiego rolnika i kupujemy baraninę. Po przyjechaniu do domu zabijamy ją obdzieramy ze skóry i nabijamy na pal. Nastepnie odcinamy plasterki które umieszczamy w bułce Gdy już zniechęci nas widok odcianania mięsa z ochydnej zwierzyny bierzemy się za wszelkiego rodzaju sałaty... ..które w dowolnych ilościach nakładamy razem z mięsem do bułki Gdy już wszystko zacznie się wysypywać, to nalewamy sosu, keczpu i czego kto chce tak dużo aby przy każdym kęsie część sosu spływała po bułce, rękach i h** wie po czym jeszcze denerwując nas niemiłosiernie i sprawiając że odechciewa się jedzenia. Gdy już wykonamy posiłek możemy zasiąść wygodnie i delektować się smakiem starego mięsa w rytm wschodnio- tureckiej muzyki. Smacznego Podczas jedzenia możemy umilic czas czytając właściwości tego przysmaku: Właściwości tego przysmaku * Daje ci możliwość sprawdzenia jak smakuje gówno bez konieczności jedzenia samego gówna. * Jest doskonałym źródłem bakterii, wirusów i grzybów. * Pozostawia oddech świeżym przez minimum 24 godziny. * Jest jedynym mięsnym daniem które nie zawiera mięsa. * Kupując porcję kebabu twój organizm otrzymuje 0,01% dziennego zapotrzebowania na składniki odżywcze, czyli tyle co jeden papieros. * Kebab jest lekkostrawny, ponieważ nie wymaga trawienia. Właściwie po zjedzeniu jest gotowy do wysrania i vice versa. * Kebab jest jedyną ekologiczną potrawą, ponieważ wszystko co w nim jest pochodzi z recyklingu. * Kebab jest daniem naukowym tzn został wymyślony po to by sprawdzić czy sierść, racice, kości, bebechy i ich zawartość są zdatne do spożycia przez człowieka. Jest to wkład Amerykańskich naukowców w walkę z głodem RE: Hał tu mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - GoreYoite - 23-07-2010 22:11 bnuauhauahah dawno się tak nie uśmiałem jak podczas czytania tego przepisu XDD leci + RE: Hał tu mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - kreatywny - 23-07-2010 22:14 dzięki, starałem się ;D RE: Hał tu mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - Daminn - 23-07-2010 22:38 Cytat:* Kebab jest jedyną ekologiczną potrawą, ponieważ wszystko co w nim jest pochodzi z recyklingu.Tu się nie zgodzę!! Parówki są no.1 ;d RE: Hał tu mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - kreatywny - 23-07-2010 22:44 (23-07-2010 22:38)Daminn napisał(a):Cytat:* Kebab jest jedyną ekologiczną potrawą, ponieważ wszystko co w nim jest pochodzi z recyklingu.Tu się nie zgodzę!! Parówki są no.1 ;d Nie wiem jak ty ale ja kebaba z parówka jeszcze nie jadłem xd RE: Hał tu mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - Daminn - 23-07-2010 23:38 Chodzi mi o ilość składników z recyklingu. RE: Hał to mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - Satan - 24-07-2010 10:42 Mein Satan o.0 Was ist das ? + für Fotos und Thema Diese Regel ist lächerlich ;D RE: Hał to mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - Admin - 24-07-2010 17:39 zniszczyleś moj ulubiony fast food RE: Hał to mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - kreatywny - 24-07-2010 17:51 niszczę marzenia i polską rzeczywistość ;P poza tym przyda ci się zdrowa dieta RE: Hał to mejk - Kebab oraz wątek edukacyjny - Karczowqa - 25-11-2010 21:39 Zrobiłeś mi smaka :/ |