Zapłać 20 razy mniej za reklamę swojej strony! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zapłać 20 razy mniej za reklamę swojej strony! (/Temat-Zaplac-20-razy-mniej-za-reklame-swojej-strony-10794) |
Zapłać 20 razy mniej za reklamę swojej strony! - Fractal - 23-07-2010 20:50 Witam! Zapewne każdy z was chciałby zwiększyć ilość osób odwiedzających waszą stronę. Z pewnością jest to przydatne jeśli chcemy zareklamować swojego buxa lub portal o zarabianiu. Przybywam wam z pomocą! Oferuję blisko 20 razy tańszą reklamę na GagaBux niż ich standardowe 19$ za 1000 wyświetleń. Aktualnie w puli do dyspozycji mam 6500 wyświetleń, co mogę rozdzielić na takie paczki (każdy znajdzie coś dla siebie): 500 wejść - 1,50 zł 1000 wejść - 3 zł 1500 wejść - 4 zł 3000 wejść - 7 zł 4500 wejść - 10 zł 6000 wejść - 13 zł 8000 wejść - 16 zł 10 000 wejść - 19 zł Jednorazowa ilość kupowanych u mnie paczek wyświetleń strony jest nieograniczona. Ogranicza Cię tylko pula wyświetleń podana wyżej! Możesz zakupić naraz 10000 wejść na stronę a także skromne 500. Lepszej okazji nie znajdziesz nigdzie! Jest to świetny sposób na pozyskanie poleconych na swoich buxach bądź zareklamowanie swojego refbacku lub strony o zarabianiu. Klient ma do dyspozycji: - ustalenie głównej nazwy wyświetlanej reklamy - podanie dokładnego linka - wyświetlanie reklamy tylko dla użytkowników Premium GagaBux - HIT! Wyświetlanie reklamy tylko w danym kraju, np. w Polsce!!! - za opłatą 1 zł oferuję wyświetlenie reklamy o wybranej przez klienta godzinie! Jeżeli zainteresowała Cię moja oferta bądź masz jakieś pytania – proszę o kontakt poprzez PW – ustalimy wszelkie szczegóły i dokonamy finalizacji wszystkich punktów ‘programu’. UWAGA! Przed rozpoczęciem wyświetlania reklamy musi być ona poddana weryfikacji przez ekipę GagaBux.com. Jeśli wszystko się pozytywnie powiedzie – możemy rozpocząć promowanie Twojej strony. |