Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) (/Temat-Magicznie-wysokie-kursy-i-wygrane-ZRZUTKA-107800) |
Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - BuLa1100 - 03-02-2015 20:24 Ostatnio na fb strasznie męczy mnie reklama pewnego fanpage, aż w końcu z czystej ciekawości postanowiłem go odwiedzić Ku mojemu zdziwieniu gość podaje tam typy w granicy kursów od 30 do 50 i jak wskazują screeny dane typy wchodza Zastanawia mnie fakt czy faktycznie ma takie info , żeby grać te typy czy to jakiś fake i wyłudzanie kasy Aktualnie w jego ofercie są 2 typy na ten tydzień : Czwartek (05.02.2015) kurs 29.0 Sobota (07.02.2015) kurs 41.0 Zadałem mu pytanie ile kosztuje dany typ w odpowiedzi otrzymałem : Cytat:Witam, Dodatkowo zadałem mu pytanie o skuteczność i co w przypadku jeżeli okaże się, że typ jest błędny Cytat:Witam, Co o tym sądzicie ? Może zaryzykujemy i jeżeli zbierze się duża liczba osób to zrobimy zrzutkę tak aby nikt z nas nie odczuł tego boleśnie i przetestujemy ta " furte do miliona " ? KWESTIA ZRZUTKI NA TYP
POTRZEBNA KWOTA : 200 PLN OSOBY ZAINTERESOWANE : 3 RE: Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - Korneliusz122 - 03-02-2015 20:41 Spróbować zawsze można, jak więcej osób się zrzuci i wyjdzie mała kwota to wchodzę w to RE: Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - takijedentypek2 - 03-02-2015 20:42 biorę, biorę. RE: Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - BuLa1100 - 03-02-2015 20:43 Krótko mówiąc mamy do zebrania 200 PLN RE: Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - Slight - 03-02-2015 20:45 Fejk, fejk, fejk... RE: Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - BuLa1100 - 03-02-2015 20:46 (03-02-2015 20:45)Slight napisał(a): Fejk, fejk, fejk... Być może ale skąd to info Również nie wiem nic na ten temat dlatego zamieściłem info i tyle Chce się czegoś dowiedziec RE: Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - Maersk - 03-02-2015 20:47 Na prawdę w to wierzycie....?Koleś daje Wam zniżki na mecz ustawiony? Co to jest kur** Cropp czy biedronka na wyprzedaży po sezonie mandarynkowym? Ogarnij się jeden z drugim i przeczytajcie inne tematy w tym dziale . Nie zakładajcie juz takich tematów tylko weźcie się za porządne monitorowane typy dobrego typera i zainwestujcie te 400 złotych. Po miesiącu podwoicie ta kwotę, przysięgam. Magicznie wysokie kursy i wygrane ( ZRZUTKA ?! ) - yazir - 03-02-2015 20:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |