![]() |
Eforsa - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Eforsa - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* (/Temat-Eforsa-Powrot-po-2-latach-do-zarobku-w-sieci-Vamph-107795) |
Eforsa - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Vamph - 03-02-2015 19:20 Witam, Hej.
Nazywam się Szymon i mam 17 lat. Po prawie 2 latach poza światem "zarobków w sieci" postanawiam powrócić.
Dawniej zarabiałem tylko na serwisach mobilnych. Mogę się pochwalić dosyć sporym jak na tą branżę wynikiem - 350$ w 3 miesiące. Obecnie po przeczytaniu kilku poradników na temat subskrypcji SMS to właśnie ta metoda będzie moją wiodącą ![]() Tak więc ok. Czas przejść do konkretów ![]() Plany na obecny tydzień :
- Wykonanie strony w HTML przedstawiającej moją niszę. 50%- Zakupienie domeny oraz hostingu pod wcześniej wspomnianą stronę 0% - Nagranie cudownego filmu przedstawiającego działalność mojej niszy 10% - Zarobienie pierwszych 10zł... 0 / 10zł Zarabiać zamierzam w serwisie http://www.eforsa.pl
Jest to moim zdaniem najlepszy serwis jeśli chodzi o subskrypcję SMS. Posiada świetnie przygotowane programy oraz bardzo wysokie stawki. Ponadto pusta oferta bardzo potrzebna do mojej strony. OK. to startujemy ![]() Dziennik zakładam już dziś, gdyż chcę pokazać całą pracę jaką wykonam aby osiągnąć sukces <jestem myśli, iż uda mi się go osiągnąć>. Jest to dziennik pracy a nie zarobków więc myślę, że praca jaką obecnie wykonuje świetnie przedstawi to, iż zarabianie "jakiejś" kwoty musi być poprzedzone "jakąś" pracą ![]() Zachęcam do zadawania pytań itd ![]() ![]() RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - BobBudowniczy64 - 03-02-2015 19:29 Gdzie uczyłeś się HTML jeśli mogę spytać? ![]() I oczywiście powodzenia! RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Vamph - 03-02-2015 19:37 (03-02-2015 19:29)BobBudowniczy64 napisał(a): Gdzie uczyłeś się HTML jeśli mogę spytać?Mam 17 lat i uczęszczam do LO jednak o profilu politechnicznym. Mam tam rozszerzoną Matematykę, Fizykę oraz właśnie Informatykę. W 1 klasie (obecnie jestem w 2 i uczę się bardziej C++ co również przyda mi się w małym stopniu do polepszenia tej niszy) miałem praktycznie cały semestr poświęcony HTML'owi. Znam go może i nie perfekcyjnie, aczkolwiek w stopniu średnim zaawansowanym. Napisanie czytelnej i ładnej strony przedstawiającej darmowe złoto w pewnej grze, wklejenie tam <iframe> nie powinno sprawić mi problemów. Na ten moment strona główna jest już napisana ![]() generalnie polega ona na grze, w którą w 90% grają "dzieci" w wieku 12-15. Są oni podatni na cudownie wyglądające oferty itd. Myślę, że osiąganie ok. 20-30 leadów jednego dnia powinno być średnim wynikiem biorąc pod uwagę reklamę w samej grze ![]() dodam też, iż cała gotówka jaką zarobię idzie na mój 2 projekt - zarobki w jakimś portalu inwestycyjnym. Myślę nad PV aczkolwiek nie wiem jeszcze. Może opcje binarne? o tym jeszcze pomyślimy ![]() pozdrawiam ![]() ![]() RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Tropek - 03-02-2015 19:41 ta gra to LoL, zgadlem? ![]() RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Vamph - 03-02-2015 19:44 (03-02-2015 19:41)Tropek napisał(a): ta gra to LoL, zgadlem? Nie ![]() ![]() RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - notentego - 03-02-2015 21:29 Gra przeglądarkowa? RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Vamph - 03-02-2015 21:52 (03-02-2015 21:29)notentego napisał(a): Gra przeglądarkowa? Nie ![]() ![]() Na chwilę obecną gotowe są 3 z 4 zakładek na stronę. Brakuje mi tylko filmiku oraz kilku fixów w formularzu kontaktowym (tak dla wiarygodności ![]() zaraz biorę się za szukanie hostingu i domeny Właśnie pobiera mi się Sony Vegas abym miał gdzie profesjonalnie obrobić filmik ![]() I na wieczór zgarnę jeszcze jakiegoś bocika czy coś i pospamuje na fb czy gg z jakimiś programami. Warto zarobić jakieś kilka złotych "na start" ![]() RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Tropek - 03-02-2015 22:05 Orientujesz sie czy na MyLead daja procent zarobkow z poleconego? RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Vamph - 03-02-2015 22:14 (03-02-2015 22:05)Tropek napisał(a): Orientujesz sie czy na MyLead daja procent zarobkow z poleconego? 12. Czy mogę zarabiać, polecając program partnerski innym osobom? Tak , otrzymujesz 5% od zarobków osoby którą zarejestrowała się poprzez Twojego reflinka. ![]() RE: MyLead - Powrót po 2 latach do zarobku w sieci *Vamph* - Tropek - 03-02-2015 22:21 No to niezle ![]() |