![]() |
Jak i gdzie dobrze zarabiać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak i gdzie dobrze zarabiać (/Temat-Jak-i-gdzie-dobrze-zarabiac-107783) |
Jak i gdzie dobrze zarabiać - bartexx - 03-02-2015 16:48 Witam. Jestem początkującym użytkownikiem jeśli chodzi o zarabianie w internecie. Obecnie siedzę głównie na leadmore i korzystam z programu partnerskiego z doładowaniami. Miałbym tylko pytanko, w jaki sposób 'spamować' aby nie blokowano mi ciągle kont. Moje konta na FB zawsze były w miarę autentyczne, nie nastawiałem się na cycki na profilowym itd, wolałem dać np naturalną kobietę, aby być wiarygodną osobą ![]() Zarobki były różny, dziennie głównie koło 40 złotych, ale to już po mega ostrym spamie, a z tego co tutaj przeglądam, to wiele osób wyciąga spokojnie ponad 2 stówki. Wiadomo, że każdy by chciał tyle zarabiać dziennie, ale mi starczałaby stówka i do tego bez blokowania kont bo wszystkie numery telefonu do weryfikacji wykorzystałem. Czytam różne poradniki, ale wiem, że Wy jako doświadczeni userzy napiszecie mi to w prostszy sposób. Oczywiście jeśli macie jakieś inne portale, klikanie w reklamy czy coś innego to piszcie, mam sporo czasu więc chętnie bym się w coś pobawił, a ciągłe blokowanie kont na FB już mnie drażni ;/ Dzięki z góry za pomoc. Jak i gdzie dobrze zarabiać - surfer0700 - 03-02-2015 16:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |