dobry skracacz na fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: dobry skracacz na fb (/Temat-dobry-skracacz-na-fb-107723) |
dobry skracacz na fb - dsfhaf - 02-02-2015 17:56 Poszukuję dobrego skracacza na fb z maskowaniem, widziałem temat założony bodajże przez surfera i większosc skracaczy albo nie działa albo po wklejeniu linku 2 razy fb juz go blokuje. Ostatnio długi czas korzystałem ze strony skroc.pl ale teraz fb ją zablokowal, zna ktos podobne strony ktorych fb nie zablokuje? RE: dobry skracacz na fb - DzejkobPL - 02-02-2015 18:15 Wlasna domena + skrypt? • Wysłane z urządzenia mobilnego. • RE: dobry skracacz na fb - dsfhaf - 02-02-2015 18:24 do tego pomysłu jestem raczej mało optymistycznie nastawiony bo znalazłem jakiś skracacz na hostingu cba.pl i caly serwer cba byl zablokowany. No ale dzięki poszukam może podziała ma ktos jakies inne propozycje? RE: dobry skracacz na fb - nykkusek - 02-02-2015 19:03 To chyba oczywiste, że takiego skracacza się nie stawia na darmowej domenie, tym bardziej od cba.pl .. Spróbuj z darmowymi aliasami albo skracacz ale na WŁASNYM hostingu i najlepiej WŁASNEJ domenie (np. na az.pl jest 6 domen za free na rok czasu) RE: dobry skracacz na fb - dsfhaf - 02-02-2015 20:25 to wszystko chyba na nic, zrobiłem własną str www zrobilem na niej odnosnik do strony wlasciwej z subskrypcja, wiem ze moze to obnizyc konwersje ale chcialem sprawdzic. Na poczatku niby wszystko ok. Wkleilem link z 15 razy i teraz wyskakuje ze link moze byc niebezpieczny. Chyba fb nalozyl ograniczenia zeby nie spamowac linkiem . ;/ wie ktos jak to obejsc? RE: dobry skracacz na fb - kafanoox - 02-02-2015 20:38 zauważyłem że na facebooka można dodać wszystko przez skracacze z opcją splash. testowałem na programach partnerskich XXX gdzie nie wystarczało zwykłe maskowanie. co lepsze nawet short.st nie pomagało bo ukryty link był wykrywany z automatu. wczoraj przeniosłem własny skraczacz na nowy skrypt i jak na razie działa. filmwebtv.pl jak macie jakieś wolne domeny to mogę spróbować podpiąć. RE: dobry skracacz na fb - dsfhaf - 02-02-2015 20:49 czy takie skracacze są dostępne online? wiekszosc chyba nie ma takiej opcji RE: dobry skracacz na fb - asiorek - 02-02-2015 21:57 @up kupujesz hosting na bizneshost do tego podpinasz kilka domen pl z az gdzie sa za free potem wrzucasz skrypt jaki kolwiek nulled dobrze konfigurujesz, przyzyczajasz fejsa do twojego linku czyli na poczatku przez jakies kilka dni wrzucasz 5 - 10 postow na dzien i po dajmy 5 dniach z 10 zrob 15 potem z 15 zrob 20 i tak az fejs bedzie smigac ;D dobry skracacz na fb - surfer0700 - 03-02-2015 13:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |