Weryfikacja zdjęciowa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Weryfikacja zdjęciowa (/Temat-Weryfikacja-zdjeciowa-107719) Strony: 1 2 |
Weryfikacja zdjęciowa - Pysik-89 - 02-02-2015 16:53 Wykonam weryfikację zdjęciową na facebook-u z zaznaczaniem nazwisk Czas oczekiwania od paru minut do 24 godzin Cena- 5 zł do negocjacji. Płatne po wykonaniu usługi. Płatność PayPal lub przelew ( Mbank ) Kontakt pw lub gg 41992973 RE: Weryfikacja zdjęciowa - Szaman1644 - 02-02-2015 16:58 Uważałbym na tego Pana RE: Weryfikacja zdjęciowa - Pysik-89 - 02-02-2015 17:05 Człowiek się uczy, a tym bardziej internet Jeżeli będzie mieć Pan jakieś realne zastrzeżenia co do mojej pracy to wtedy proszę udzielać swoich "ostrzeżeń" a tym samym wykonuje weryfikacje przed płatne, najpierw praca potem zapłata.. czyżby to dla Pana zagrożenie utracenia klientów ? RE: Weryfikacja zdjęciowa - ciaciek1991 - 02-02-2015 17:09 Widząc post wyżej użytkownika Szaman to szybko "ten człowiek się uczy" No ale nie mi oceniac. Skoro użytkownik najpierw pracuje a potem się mu płaci to może i wszystko oki. RE: Weryfikacja zdjęciowa - Pysik-89 - 02-02-2015 17:11 A nawet bardzo szybko Takie mamy czasy Trzeba szybko i sprawnie sobie radzić, no ale niestety nie wszyscy mogą się z tym pogodzić Jak mówiłem płatność tylko i wyłącznie po wykonanej usłudze RE: Weryfikacja zdjęciowa - Szaman1644 - 02-02-2015 17:16 Zatem pozazdrościć twojemu mentorowi lub przyszłemu mentorowi. Jak w takim tempie idzie nauka to gratki Sorki jeszcze raz za ale musiałem napisać. RE: Weryfikacja zdjęciowa - Pysik-89 - 02-02-2015 17:19 Dobrze wiesz że odblokowanie konta ( weryfikacja ) na fb jest zdecydowanie dosyć prosta, a system łatwy do przechytrzenia.. Proponowałem Ci taką usługę bo nie miałem czasu się w to bawić ale postanowiłem że trochę się wkręcę i sam to zrobię. Masz za co przepraszać bo następnym razem zamiast pisać niepotwierdzone informację i odstraszać ludzi mógłbyś sam sprawdzić czy takie usługi faktycznie świadczę, tym bardziej jeżeli płatności są po wykonanej pracy. RE: Weryfikacja zdjęciowa - Szaman1644 - 02-02-2015 17:22 Z chęcią prześle ci konto do weryfikacji zaraz na PW. Będziesz mógł się wykazać. RE: Weryfikacja zdjęciowa - Kickster - 02-02-2015 20:23 Do mnie wczoraj pisal zeby mu zrobic weryfikacje ale ze nie ma kasy, napisalem mu zeby napisal jak juz bedzie mial, a on ye*nał focha i jak widac nawet temat zalozyl ze se sam robi xD Graty edit: sory, dzisiaj! RE: Weryfikacja zdjęciowa - Szaman1644 - 03-02-2015 19:41 Wysłałem konto do weryfikacji, odpisał, że do 24h będzie gotowe, a niestety jak się nie mylę minęło już dużo więcej Nadal żadnej odpowiedzi nie dostałem! |