umozliwienie nieznajomym lajkowania/komentowania zdjec - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: umozliwienie nieznajomym lajkowania/komentowania zdjec (/Temat-umozliwienie-nieznajomym-lajkowania-komentowania-zdjec-107514) |
umozliwienie nieznajomym lajkowania/komentowania zdjec - paoz - 31-01-2015 00:53 Mam konto fejk i osoby ktore mam w znajomych nie moga komentowac ani lajkowac moich zdjec, w oigole nienzjome osoby nic nie moga skomentowac czy zlajkowac, nawet postu ktory dodalem. Zmiewnialem ustawienia na publiczne, pozniej na znajomych i znow na publiczne i nic nie dalo. wiem ze nieznajomi nie moga polubic moich zdjec na profilu czy postow bo sprawdzalem ze swojego real konta. U niektorych nieznajomych moge lajkowac zdjecia, ale oni moich juz nie. Ktos wie o co chodzi? RE: umozliwienie nieznajomym lajkowania/komentowania zdjec - Mercz - 08-03-2015 07:45 zmien ustawienia prywatności i wlacz możliwośc obserwowania konta |