Wykonam SYGNATURKI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam SYGNATURKI (/Temat-Wykonam-SYGNATURKI-107477) |
Wykonam SYGNATURKI - GWDiviner - 30-01-2015 15:35 Witam, kiedyś, dawno dawno temu wykonywałem sygnaturki na sythe.org, miałem duzo zadowolonych klientów. Do czego jest mi sygnaturka? Poza ciekawym wyglądem, możesz w niej zareklamować swoją działalność na zarabiam.com czy innym forum. Miła dla oka sygnaturka przyciąga Dlaczego się tym zajmuję? Chciałbym odświeżyć swoje umiejętnosci graficzne i wznowić działalność Co mogę zaoferować? Oferuję sygnaturki, dowolna "tematyka", mogą być animowane (pojawiajacy, znikający tekst, czy obrazki), z tłem, bez tła (jak u mnie niżej). Po prostu WSZYSTKO czego dusza zapragnie Ile to kosztuje? 5zl od sygnaturki, chyba że wymaga duzo wiecej pracy, wtedy cena też idzie w górę Jak się ze mna kontaktować? Najlepiej na gg, tam odpowiem błyskawicznie. Co do pw, odpowiem, ale nie tak szybko jak na gg. numer gg: 51083835 Wykonam SYGNATURKI - Klin - 28-05-2015 16:10 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |