Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert (/Temat-Pytanie-dotyczace-ogladania-reklam-na-PaidVert-107452)

Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - pigwejq - 30-01-2015 10:36

Nie wiem czy umieściłem temat w dobrym dziale, ale lepszego nie znalazłem.
Mam takie pytanie. Czy na PaidVerts mogę dostać bana jeśli podczas tego jak leci czas oglądanej przeze mnie reklamy siedzę na innej zakładce? Tzn. np. na YT albo gdziekolwiek indziej.

RE: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - ebonkyz - 30-01-2015 10:47

Nie.

RE: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - oskarkowalski123 - 30-01-2015 10:49

Nie powinno być z tym problemu.

RE: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - Roben - 30-01-2015 11:05

Nie musisz ogladac tych reklam tylko masz na nie kliknac po upływie 30 sekund Smile

RE: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - Lamojednorożec - 30-01-2015 11:12

To ja też się wypowiem, skoro powtarzamy.
Nie, nie dostaniesz bana, możesz robić co tylko chcesz na innych zakładkach.

No to teraz czekamy na wypowiedzi kolejnych ekspertów Xpokerface

RE: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - pigwejq - 30-01-2015 11:26

@Roben
Miałeś na myśli wpisać captcha?

RE: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - 9Jarek9 - 31-01-2015 10:42

Gdyby chcieli, żeby użytkownik nie zmieniał kart, to by zamontowali adfocusa przy reklamach.
Gdyby były jednak bany za takie coś to w ostatnim czasie paidverts straciłoby dużą część użytkowników, bo nikt by nie wyklikał kilkuset reklam bez zmieniania kart.

RE: Pytanie dotyczące oglądania reklam na PaidVert - Paranoidalny - 31-01-2015 13:18

No pewnie, że nie :O