Jak zrobić grafikę "Promocja" która zniknie po kilku dniach? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jak zrobić grafikę "Promocja" która zniknie po kilku dniach? (/Temat-Jak-zrobic-grafike-Promocja-ktora-zniknie-po-kilku-dniach-107378) |
Jak zrobić grafikę "Promocja" która zniknie po kilku dniach? - Doragon - 28-01-2015 23:11 Witam. Dawno nic nie robiłem w php, a znawca też nie jestem. Chce aby w nowym wpisie pojawiała się grafika która zniknie po kilku dniach. Np. promocja 30% i zniknie po kilku dniach. Myślę że dobrze było by to zrobić za pomocą shortcode. Trzeba by utworzyć jakąś funkcje z czasem puls źródło grafiki z css. Kod w stylu odczytuje datę wpisu i po 5 dniach znika grafika. RE: Jak zrobić grafikę "Promocja" która zniknie po kilku dniach? - Kart - 29-01-2015 18:32 Nie lepsza jakaś wtyczka? Plus troche modyfikacji. Wtyczka do reklam. Wyświetla się X dni i znika. |