![]() |
Weryfikaja Adsense + monetyzacja FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Weryfikaja Adsense + monetyzacja FB (/Temat-Weryfikaja-Adsense-monetyzacja-FB-107359) |
Weryfikaja Adsense + monetyzacja FB - polakos - 28-01-2015 19:20 Witam, Mam pytanie, Mam polski fanpage o bardzo dużym zasięgu, naprawde dużym ![]() Fanpage to niestety rozrywka, memy itd, fanpage jest o serialu polskim sprzed lat. Chciałem stworzyć bloga dodać wpisy o odcinkach i we wpisie video z całym odcinkiem, Wrzucić to na szablon MFA i zobaczyć ile $ będzie, Nie miałem jeszcze pierwszej weryfikacji od adsense. Dodałem weryfikacje adsense i nie przyjeli mnie, Stan Twojego zgłoszenia do programu AdSense W powitalnym e-mailu wspomnieliśmy, że sprawdzimy po raz drugi Twoje zgłoszenie do programu AdSense, kiedy kod AdSense zostanie umieszczony w witrynach. W rezultacie tego sprawdzania Twoje konto zostało odrzucone z powodu następujących naruszeń: Zgłoszenie zostało odrzucone z następujących powodów: Materiały chronione prawem autorskim: Odkryliśmy, że Twoja witryna zawiera materiały chronione prawem autorskim. Zgodnie z zasadami naszego programu wydawcy AdSense nie mogą wyświetlać reklam Google na stronach internetowych zawierających treści chronione prawem autorskim, jeśli nie mają praw wymaganych do wyświetlania tych treści. Obejmuje to m.in. witryny z treścią chronioną prawem autorskim, witryny, w których są udostępniane pliki chronione prawem autorskim, witryny z linkami prowadzącymi do stron zawierających materiały chronione prawem autorskim, witryny typu warez i witryny zawierające podaną wprost informację, że udostępniane materiały są pirackie. Nie akceptujemy też witryn, których zawartość jest powiązana z hackingiem lub crackingiem. mam pytanie, Jak mogę to ominąć ? czy mogę np dodać inną moją stronę na weryfikacje pod adsense, potem dodać jednostki na tej o serialu. + oraz jeśli google i tak po jakimś czasie mnie wychwyci to na czym mogę zarabiać, chodzi mi o coś co się spawdzi w danej niszy, nie chce spamować fanpage bo bardzo szybko NATURALNIE rośnie. ma ktoś taką sytuacje, prosze o wiadomości w temacie lub na PW RE: Weryfikaja Adsense + monetyzacja FB - Admin - 28-01-2015 21:35 Nie ominiesz, zrób stronę zgodną z regulaminem albo inaczej szybciej dostaniesz bana niż zobaczysz swoją pierwszą wypłatę. |