Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! (/Temat-Banalna-metoda-livestream-Dodatek-na-Teraz-107357)

Strony: 1 2

Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - gutek126p - 28-01-2015 18:37

Dużo ludzi Tworzy live tzw Transmisje na żywo
Wystarczy wyczaić taką transmisje I można jechać ładnie ze spamem w czacie Smile (są pewne Ograniczenia czasowe na dodawanie komentarzy można je ominąć Jerk)
Dla przykładu dziś od 18:00 Rezigiusz daje live z gry GTA V Tutaj http://www.hitbox.tv/reZigiusz Jak sami widzicie Live zajebiście zacina Huh
I teraz mamy pole do popisu Smile dajemy Link do transmisji która nie zacina przykład tekstu: Znalazłam live bez zacinania Polecam <Link z live> płynie działa <3

Możemy to wszędzie wykorzystać Pod live z meczy/Vlogi/czy też live z gry Smile

Ledy się sypią z Reziego Live Lol

Mile widziana Reputacja

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - domin_dz - 28-01-2015 18:43

Mi jakoś nie zacina ten Live Big Grin

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - gutek126p - 28-01-2015 18:45

Fan Reziego Big Grin ? Po komentarzach widzę że ludziom zacina nie mają głosu i tp i chętnie wysyłają sms żeby swojego Reziego Oglądać hahahahahabeka

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - domin_dz - 28-01-2015 18:47

Ja? Co ty, tak wbiłem zobaczyć. Na HitBoxie rok temu widziałem mecze Ligi Mistrzów co miały po 30k online i też nie cięły.

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - gutek126p - 28-01-2015 18:50

Wejdź na tego live co podałem i zobacz sobie komentarze Smile mądrzy ludzie bd wiedzieć co robić Idea

z 5x kont założyć na hitboxie (nie trzeba potwierdzać email) Big Grin 1 komentarz co 500s jakoś tak tam jest

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - lolek95 - 28-01-2015 18:56

Ale tam sajgon Big Grin

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - adios123 - 28-01-2015 19:09

ludzie kochaja reziego bo wchodza jak pojebani w linki Big Grin

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - Story - 28-01-2015 19:19

37 wejsc i 1 lead 2

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - gutek126p - 28-01-2015 19:21

Chłopaki Dałem wam pomysł i nawet 1 dobrę miejsce na start teraz tylko szukać dobrych Live'ów takich jak u reziego i ognia 2 4

RE: Banalna metoda livestream + Dodatek na Teraz ! - Story - 28-01-2015 19:27

Na reZim ludzie jeszcze siedzą, można to wykorzystać Big Grin