Poszukuję sieci PPA/PPD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuję sieci PPA/PPD (/Temat-Poszukuje-sieci-PPA-PPD-107304) |
Poszukuję sieci PPA/PPD - dumel312 - 27-01-2015 23:05 Witam, poszukuje naprawdę dobrej sieci PPA/PPD, głównie proszę o odpowiedzi ludzi, który próbowali paru sieci i wiedzą gdzie najwięcej wyciągali, ja korzystałem z: - sharecash - zdecydowanie najlepsze, statystyki, konwersja, stawki, support, wypłaty - wszystko na najwyższym poziomie, ale nie mogę już tam zarabiać, - cleanfiles - do pewnego czasu spoko, aktualnie sieć raczej umiera, śmieciowe stawki, konwersja względem wcześniejszych miesięcy leci na pysk, - easyfiles - nowa sieć znaleziona na cpaelites, bardzo dziwnie tu się zarabia, najpierw kapitalny dzień z super leadami, potem fatalny dzień, potem znowu kapitalny, a potem znowu fatalny. coś tutaj mają niedopracowane jeszcze, ale polecam na przyszłość, stawki kosmiczne! - firecash - byłem tam, ale jakoś nie przekonała mnie, - astrocash - kiedyś super staweczki i fajnie wszystko, a teraz coś podobno się popsuło. Zależy mi głównie na zagranicznych sieciach, zależy mi na: ładnych mirrorach, rozbudowanych statystykach, fajnych stawkach, stabilności sieci. Pozdrawiam i dzięki z gory na odp |