Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. (/Temat-Siec-Affilacyjna-polecana-dla-Forum-o-grach-FPS-107237) |
Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Prizmo* - 26-01-2015 23:02 Witam. Jako że jest tu mój 1 temat na tym forum,jak zły dział wybaczccie. Konto mam dawno,zagladałem sporadycznie,ale juz sie to zmieniło. Co byście polecili od siebie dla strony o grach online. Konkretnie forum powiązane z siecią serwerów Counter Strike,Minecraft,BF: 2,3,4. Miesiecznie koło 200-250k odsłon,w tym dziennie około 1500-2000 uu? Problemem z rejestracja nie bedzie,mam ponad 100k userów,mass PW w takich sytuacjach jest idealny. Chodzi mi o typowy zarobek na rejestracji w grach online. Dowód mam. DG tez mam,zawsze mogę to wpiać pod firme. Chce po prostu,by koszty utrzymania strony sie zwracały. (żona dziwnie patrzy na odnawianie licencji IPB,opłaty serwerów z wspólnego konta,chce by to miało swoje źródło dochodu) Pozdrawiam RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Stworkowaty - 27-01-2015 00:22 portmmo, linktogame. RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Artur Kusmierek - 27-01-2015 12:43 Jak chcesz zarabiać na grach to polecam Ci te 2 programy: 1) Funhub (gry online) 2) G2A (sprzedaż gier, oraz abonamentów do gier) Jeżeli mogę coś doradzić, to spróbuj obu form promocji, a po czasie sam wywnioskujesz która jest bardziej opłacalna. Pozdrawiam, Artur RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - edikiu - 27-01-2015 14:04 Ja bym jednak polecił jak Stworkowaty linktogame świetna sieć, najdroższe oferty mają po 6zł za rejestracje za nabicie bodajże 3 lvl w WoT'cie. Jak dobrze to zrobisz to z takim ruchem powinieneś mieć bardzo ładne zarobki! RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Leaders - 27-01-2015 17:00 W tym tygodniu (lub max. następny) powinny być dostępne programy (kampanie) z rejestracją w grach online na HotCash.pl, zapraszamy do sprawdzenia nas RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - domin_dz - 27-01-2015 17:08 (27-01-2015 17:00)Karcz-Provider napisał(a): W tym tygodniu (lub max. następny) powinny być dostępne programy (kampanie) z rejestracją w grach online na HotCash.pl, zapraszamy do sprawdzenia nas O proszę, a jak to będzie z walidacją leadów i jak będzie z wypłatami? Bo w innych serwisach w tej branży trzeba strasznie długo na to czekać. RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Leaders - 27-01-2015 21:44 Jeszcze trudno nam podawać szczegóły. Na dniach będę mógł powiedzieć coś więcej RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Prizmo* - 27-01-2015 23:34 Dziekuje za wszystko odpowiedzi Zaraz zajme sie przejrzeniem ofert które mi podaliście. RE: Sieć Affilacyjna polecana dla Forum o grach FPS. - Artur Kusmierek - 28-01-2015 11:46 Daj znać po jakimś czasie (powiedzmy po miesiącu), jak wyniki w poszczególnych PP, czyli w którym najlepiej działać? Pozdro! |