Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hacked by islam - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Hacked by islam (/Temat-Hacked-by-islam-107183)

Strony: 1 2

Hacked by islam - Koja - 26-01-2015 14:51

Jak widać islamiści nawet przez internet robią "zamachy"
Dzisiaj takie coś zobaczyłem wchodzą na swoją strone z reflinkami do gier (polski blog)
[Obrazek: 3zf8mfr.jpg]
Niestety nie zrobiłem kopii i wszystkie wpisy poszły sie Sex
Ciekawe jak trafili na mojego bloga, skoro jest tylko pod Polske
Ktoś miał już taki przypadek ?

RE: Hacked by islam - yolo69 - 26-01-2015 15:41

beka z kozojebców. Szkoda mi tych krajów zachodnich trochę. Przegrali już walke z islamem dawno.

RE: Hacked by islam - Mauorycy - 26-01-2015 16:42

Ja miałem kiedyś...Big Grin Atak ddos dość silny na serwer...(obstawiam, że na www trzymasz)..ktoś oberwał..i dzięki niemu dostało się też Tobie...być może Ty bezpośrednio miałeś oberwać..tego nie wiem Smile
Mi zajebali jakiś czas temu bloga, jakimiś "money making sites", na szczęście robię backupy Smile

RE: Hacked by islam - adios123 - 26-01-2015 17:46

[Obrazek: 0_1_61256_Nowy_numer_juz_w_kioskach!_przez_abando.png]

haah Big Grin

niech jeszcze zablokuja plyty glowne jak tiger bonzo ;d

RE: Hacked by islam - AnnaKa - 26-01-2015 18:15

Zawsze wiedziałem że Tiger Bonzo ma wschodnie korzenie, ten akcent, wygląd, nawet zarost.
Miałeś jakieś lewe wtyczki na strone?

RE: Hacked by islam - Koja - 26-01-2015 18:31

(26-01-2015 16:42)Mauorycy napisał(a):  Ja miałem kiedyś...Big Grin Atak ddos dość silny na serwer...(obstawiam, że na www trzymasz)..ktoś oberwał..i dzięki niemu dostało się też Tobie...być może Ty bezpośrednio miałeś oberwać..tego nie wiem Smile
Mi zajebali jakiś czas temu bloga, jakimiś "money making sites", na szczęście robię backupy Smile
Też zazwyczaj robie backupy, ale tym razem wyleciało mi z głowy...

@[AnnaKa] Nie, zwykły WordPress z kilkoma wtyczkami, które mają ponad 500k pobrać(same najpotrzebniejsze), więc to raczej nie przez wtyczki.

Hacked by islam - Admin - 26-01-2015 18:54

TEMAT PRZENIESIONY
Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, dlatego temat został przeniesiony.

RE: Hacked by islam - karor - 26-01-2015 18:59

podobne świry kiedyś zhackowały adlu.pl Tongue jak znajdę skrina to podrzucę Tongue

chwalą się swoimi wpisami na stronie, tutaj wpis dotyczący adlu.pl Tongue http://hack-mirror.com/213867.html

RE: Hacked by islam - Prizmo* - 30-01-2015 08:45

Wystarczy że miałeś WP.
Dziur ma cos ostatnio,jak szwajcarski ser.

RE: Hacked by islam - rekki - 31-01-2015 14:37

Szkoda, że wiele ludzi nadal toleruje to bydło, argumentując to potrzebą tolerancji, ehh..