Shorte.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Shorte.st (/Temat-Shorte-st-107023) |
Shorte.st - Waldes93 - 24-01-2015 17:49 Witam. Mam z 5 fanpage o tematyce erotycznej na facebooku. Liczba osób to 200-400 w każdym. Codziennie do każdego dodaje jakieś zdjęcie ciekawej dziewczyny + 4 linki do jej innych zdjęć albo kogoś innego. Wiele osób tylko wchodzi tak na prawdę w jeden i gdy widzi, że to nie ta dziewczyna ze zdjęcia, pozostałych nie ogląda. Staram się zatem dodawać te same zdjecia co widać w poscie. Moje pytanie brzmi jak przekonać ludzi do oglądania tych zdjęć?? Jak to rozreklamować?? Dziennie mam max 200-400 wyświetleń na shorte co jest bardzo słabiutkim wynikiem. Jak wy zdobywacie taką ilośc wyświetleń ?? w jaki sposób ?? Jakie macie fanpage? RE: Shorte.st - 9Jarek9 - 25-01-2015 11:13 Z fanpagy z taką ilością lajków dużo wejść ci nie wpadnie, nic więc dziwnego że masz ich max po kilkaset dziennie. Shorte.st - Admin - 25-01-2015 11:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |