[SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! (/Temat-SPRZEDAM-Konto-piq-Super-okajzja-Zobacz-Nagrody-bey-restockow-10700) |
[SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - paskur - 22-07-2010 12:09 Witam Mam do sprzedania konto w serwisie: http://www.piq.pl Może najpierw coś o piq: Jest to serwis, w którym możemy otrzymać nagrody za punkty. Co najważenijsze BEZ RESTOCKÓW! Wystarczy mieć odpowiednią ilość punktów. Serwis opiera się na zakładach (moment moment, nie takie zakłady jak myślisz ), zakładamy się z serwisem o różne wydarzenia itp., np. -wydażenia sportowe (mecze,f1) -polityka (np. wybory prezedenckie) -seriale (np. czy ktoś tam będzie z kimś ten teges ) -hmmm... głupoty np. czy ten ten zatańczy w tańcu z gwiazdami itp. -różne głupoty np. czy na Woodstock będzie więcej niż 400tys. ludzi Teraz coś o moim koncie Jeszcze szybkie objaśnienia do tego co widać na screenie:
-93 aktywnych zakładów - oznacza, że jeszcze 93 nie zostały rozstrzygnięte i za nie jeśli wygram otrzymam punkty! -62% skuteczności - wygrałem 62% zakładów (nie znam się na tym, ale jak nie wiem to podpieram się jak inni głosują ) -28 miejsce - no czyli że 27 osób ma więcej puntów ode mnie -1180 punktów - najważniejsze, tutaj będzie dłuższe wyjaśnienie: -za każdy wygrany zakład zdobywamy 5punktów, za każde założenie zakładu ( nawet jak przegramy ) 1 punkt, za komentarz pod zakładem 1punkt (nie można nabijać)
-dla premium stawka za wygrany zakład to aż 15 punktów ( ja miałem wykupione premium na miesiąc, ale się skończyło, koszt premium 10zł/miesiąc, 30zł/4 miesiące) Ile jest warte moje 1180puntktów? Już pokazuje: I już wszystko objaśniam (wiem, że nie zaczyna się zdania od 'i' ): -chyba skończyły im się pendrive i doładowania co widać na screenie, ale mają bony -do bonu 50zł brakuje tylko 312 punktów, a do bonu innego sklpu 50zł brakuje mi 62 punkty - to jest nic! Dlaczego? Aktywnych zakładów jest 93, moja skuteczność wynosi 62%, a za zakład dostaje 5 punktów, więc 93 * 0,62 * 5 = 288 punktów będzie na koncie, gdy rozstrzygną się zakłady, więc nawet nic nie robiąc będzie wkrótce około 1500 punktów a strach pomyśleć ile, gdy kupisz premium ! Około 2000, a dodam, co niezmieściło się na screenie, że 13500 puntków jest już psp, a z premium punkty lecą bardzo bardzo szybko :X Bardzo ważne - konto jest 100% bez faków, oto dowód:
Nigdy nie robiłem fake kont, aby nabić punkty, nie masz co się bać - 0 zaproszonych znajomych To chyba tyle z opisu,
Amen
więc czas na wycenę: jako, iż, ponieważ, więc, że tęn, niedługo, bez zakładania się, będą punkty na bony 50zł, interesuje mnie za konto jakieś 45zł do negocjacji . Płatność: najlepiej paypal, ewentualnie zgodzę się na przelew na konto bankowe. Dlaczego sprzedaje? - nie chce mi się już, a wg. mnie nie opłaca się jeszcze brać nagrody bonu do jakiegoś sklepu, tylko dozbierać i zabrać psp, avile, telewizory czy inne elektroniki. Kontakt, najlepiej gg: 7127319 -często niewidok RE: [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - haggard - 22-07-2010 12:13 Ale koloru. Dostałeś już coś od nich? RE: [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - paskur - 22-07-2010 12:21 Nie, zbieram całe życie, ale wg. mnie są wypłacalni bo ktoś cały czas dodaje zakłady i robi z tym RE: [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - kreatywny - 22-07-2010 12:24 45 zł zdecydowanie za dużo!! ja w jeden dzień mam 150 pkt więc wątpie aby ktoś tobie dał 45 zł ;D RE: [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - paskur - 22-07-2010 12:42 Bo za zakład dostajesz od kopa 1punkt, a jak jest na poczatku 150 to masz, a potem nie idzie tak szybko... Napisałem że do negocjacji, Praktycznie można już odebrać bon za 50zł, albo zbierać dalej. RE: [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - Synkretysta - 22-07-2010 17:26 to odbierz bon i zamknij konto. Będziesz 5 zyla do przodu RE: [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - paskur - 22-07-2010 19:11 No i po co oftopujesz? [SPRZEDAM] Konto piq ! Super okajzja! Zobacz! Nagrody bey restockow! - Roben - 30-07-2012 11:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |