Znów wierszyk.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Znów wierszyk.. (/Temat-Znow-wierszyk-10696) Strony: 1 2 |
Znów wierszyk.. - mateja11 - 22-07-2010 10:46 Siemka. Nie dawno był podobny temat z układaniem wierszyka , teraz poprosiła mnie dziewczyna żeby ułożyć wierszyk... Nie wiem nawet od czego zacząć Proszę o pomoc. Jest trak jak ostatnio za 2 linijki +. Bardzo bym prosił żeby nie było przekleństw w tym wierszyku.. Zapraszam do układania RE: Znów wierszyk.. - Crasher - 22-07-2010 10:56 Gdzieś pewnego gorącego lata, wyjechałem do mojego brata, lecz tam bardzo nudziło mi się, więc poszedłem zabawić się, byłem na imprezce, i zasnąłem w beczce, mama pyta co się stało, a ja mówię dla mnie mało, idę dalej bawić się, może jakoś rozerwię się, ale co to ? widzę siedzi sama przy stoliku, idę zaraz użyć jakiegoś myku, Dalej nie wiem, jak masz DŹG-y to możesz mnie dźg-nąć będę bardzo wdzięczny Nick : Crasher RE: Znów wierszyk.. - xPietrek - 22-07-2010 10:59 Od samosi zacznij http://www.samosia.pl/pokaz/923407/weraiza RE: Znów wierszyk.. - mateja11 - 22-07-2010 13:11 Ale ja bym wolał taki o miłości i przyjaźni Ale wam + lecą Czekam na więcej RE: Znów wierszyk.. - Razer - 22-07-2010 13:25 Chcesz o miłości? Masz krótki 4 wersy, nie chce mi się tego kontynuować Wiesz, że tęskie za Tobą, Twoim ciałem, ubiorem, perfumami i mową, móglbym słuchać Cię całymi godzinami, nocami i dniami... Podsunę Ci jeszcze kilak fajnych rymów: Miałem taką zajebistą nadzieje, A Ty mi ją zniszczyłaś, już bezsilnieję... Wrzucam wszytsko na papier, bo mój tekst na nim nie zblaknie jak lakier... RE: Znów wierszyk.. - Vesperus - 22-07-2010 20:43 Może to nie pasuje do tego tematu ale przypomniał mi się czyiś wiersz na dzień matki (ze szkoły) Na górze róże na dole fiołki a dzisiaj jest dzień matki Po prostu autor był bardzo utalentowany RE: Znów wierszyk.. - mateja11 - 22-07-2010 20:45 Vesperus to było dobre... Troche nie pasuje do tematu ale masz + RE: Znów wierszyk.. - Vesperus - 22-07-2010 21:14 Pewnego dnia - smutnego dnia wsiadłem - do pociągu ujrzałem w odbiciu rzeki dna dziewczynę ... nie wiem co dalej nie pasuje mi ten temat RE: Znów wierszyk.. - Crasher - 22-07-2010 21:33 Vesperus zero romantyzmu Zagorzały alkoholik z Cb (nie bierz do siebie hehe ) RE: Znów wierszyk.. - Daminn - 23-07-2010 17:49 "Ruchasz się, czy trzeba z tobą chodzić?" A nie będziesz się pierniczył z wierszykami. |