![]() |
FanPage pod suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: FanPage pod suby (/Temat-FanPage-pod-suby-106958) |
FanPage pod suby - aero2 - 23-01-2015 18:05 Witam. Chcę założyć FanPage pod suby i kosić cały czas. Proszę o rady jak zdobyć tanio realnych fanów lub fanpage. Jaki tytuł FanPage najbardziej będzie lubiany przez wszystkich lajkowany i komentowany? Widzę jak niektórzy trzepią leady na FanPage chciałbym tak samo chociaż trochę. RE: FanPage pod suby - Mailowiec - 23-01-2015 18:09 Trzepać to możesz sobie coś innego ![]() Nikt nie poda gotowego rozwiązania tytuł który najbardziej schodzi to ten związany z erotyką. RE: FanPage pod suby - aero2 - 23-01-2015 19:43 Nie pomogłeś mi za wiele, proszę o inne propozycje, nie chcę wywalić kasy w błoto. Co tu jest do ukrycia? Niektórzy już przesadzają z tym ukrywaniem nisz za wszelką cenę. RE: FanPage pod suby - lijon - 23-01-2015 20:13 Szybko realnych fanów nie zdobędziesz. Szybko to możesz zdobyć sztuczne lajki a o takie Ci chyba nie chodzi? Realne to wyższa cena oraz dłuuugi okres czasu. Najlepszym rozwiązaniem byłby zakup fanpage na allegro, ale przed zakupem koniecznie sprawdź jego statystyki: głównie zasięg postów. RE: FanPage pod suby - aero2 - 23-01-2015 20:26 @[lijon] Właśnie myślę kupić gotowy, obudzić go i wymieniać się S4S. Ile zasięg i lajków pod postem musi być żeby się opłacało go kupić? Jestem lajkiem w tych sprawach, proszę o pomoc. ![]() RE: FanPage pod suby - lijon - 23-01-2015 20:30 To zależy ile masz kasy. Zainwestuj w to tyle ile możesz max. Tu nie oszczędzaj, bo to ma być inwestycja na której chcesz zarabiać jak najwięcej. Przyjrzyj oferty z allegro i wybierz te z największym zasięgiem cenie na jaką się zdecydowałeś. |