Closing Time - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Closing Time (/Temat-Closing-Time-106921) |
Closing Time - TheHarnol - 23-01-2015 12:14 Widzę, że forum wzbogaciło się o kilku nowych typerów i w związku z tym postanowiłem do Was dołączyć. Mam nadzieję, że moje typy okażą się bardzo skuteczne i pomocne w realizacji waszych celów. Nie co zwlekać, zaczynajmy! Pierwsza perełka na godzinę 13:00. #1 Koszykówka Liga: Brazylia NBB Mecz: Minas - Mogi Typ: Mogi +5.5 Kurs: 1.85 Buk: bet365 RE: Closing Time - kwenk21 - 23-01-2015 15:49 Bardzo dobry start widzę, nie będzie typów na Barcę i Real ? RE: Closing Time - yazir - 23-01-2015 15:59 @[TheHarnol] czy jak wolisz Guru805, TheBuzzer4, Optimum00, Marek80, Marek44, WhataNygga, JackOne, BlackJackPoint, NotSolo... Prosiłem Cię wiele razy żebyś skończył swoje marne próby handlu / składek na tym forum. Czy to jest tak trudne do zrozumienia? Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |