MoneyRobot Sumbitter SEO Software LifeTime na 2 komputery - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: MoneyRobot Sumbitter SEO Software LifeTime na 2 komputery (/Temat-MoneyRobot-Sumbitter-SEO-Software-LifeTime-na-2-komputery-106887) |
MoneyRobot Sumbitter SEO Software LifeTime na 2 komputery - waldekiepski - 22-01-2015 20:47 1.Nazwa przedmiotu : Money Robot Submitter SEO Software - Licencja LifeTime na 2 komputery) 2.Opis przedmiotu : Program do SEO, piramidy linków, kreator artykułów, monitor linków, wysokiej jakości lista. Program bardzo dobry do pozycjonowania stron internetowych, sprawdza się świetnie, szybka konfiguracja, dobrej jakości linki, blogi web2.0, w razie pytań zapraszam na PW. 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : PW 5.Cena : 400$ (cena na oficjalnej stronie: 497 $, oszczędzasz około 350 zł kupując tutaj) 6.Sposób zapłaty za przedmiot : paypal Witam serdecznie. Sprzedaję świetny program, dzięki któremu będziesz mógł pomóc swojej stronie wyskoczyć wyżej w wynikach wyszukiwania. Więcej na temat programu i jego superlatyw można przeczytać na forum, w internecie lub napisać do mnie na pw. Jednak zapewne głównym pytaniem czytających ten temat jest "dlaczego sprzedajesz?". Programu używałem przez spory czas i dobrze mi służył, jednak będę próbował swoich sił w innych metodach zarobku, które to wymagają sporej inwestycji i dlatego rezygnuję z obecnego modelu, a co za tym idzie wszelki SEO stuff stanie się zbędny, a pieniążki będę mógł przeznaczyć na owe inwestycje (w zasadzie te pieniążki są do tego niezbędne). Jeśli macie pytania zapraszam na PW lub tutaj. Pozdrawiam RE: MoneyRobot Sumbitter SEO Software LifeTime na 2 komputery - waldekiepski - 27-01-2015 10:07 Zapraszam, w zestawie oczywiście pomoc w ogarnięciu softu RE: MoneyRobot Sumbitter SEO Software LifeTime na 2 komputery - waldekiepski - 17-02-2015 16:18 Nowa cena! 400$! Oszczędzacie około 350zł kupując ode mnie, rozmawiałem też z twórcą softu i po zakupie dostaniecie możliwość zmiany licencji jak i maila. Zapraszam! RE: MoneyRobot Sumbitter SEO Software LifeTime na 2 komputery - waldekiepski - 23-02-2015 23:23 Do programu doszła nowa opcja - autoindexowanie utworzonych backlinków, niedawno też wprowadzono wewnętrzne proxy, także jedynie potrzebujemy VPS(lub na swoim kompie) i rozwiązywania captchy (a i to jedynie przez pewien czas, bo doszła również opcja dodawania bl na utworzonych już kontach, a więc jeśli stworzymy już sporo zaplecze i będziemy dodawać do niego to i captchy nie będziemy potrzebować). Zapraszam! MoneyRobot Sumbitter SEO Software LifeTime na 2 komputery - surfer0700 - 03-04-2015 11:45 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |