Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? (/Temat-Zapisywaniw-gier-ze-sklepu-play-na-karcie-106884)

Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - Adriano42 - 22-01-2015 20:00

Witam. Czy jest możliwość zapisywania gier pobranych ze sklepu play na karcie pamięci? Szukam po necie ale niema, a chciałem pobrać FIFA 15 Big Grin Jednak brakuje mi trochę pamięci na telefonie, a na karcie wolne ~ 7GB ;(

Czekam na odpowiedzi. Niemam roota na telefonie.

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - DzejkobPL - 22-01-2015 20:05

Bez roota będzie ciężko. Wink

• Wysłane z urządzenia mobilnego. •

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - blvck_beauty - 22-01-2015 20:12

można! mam poradnik ale jest z innego forum i nie wiem czy mogę linknąć: )

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - PremAccHack - 22-01-2015 20:14

Instalujesz fife i po wlaczeniu wybierasz czy na karcie czy na telefonie

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - blvck_beauty - 22-01-2015 20:18

@up, autorowi chodzi o zapisywanie danych na sd

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - Adriano42 - 22-01-2015 20:40

(22-01-2015 20:12)blvck_beauty napisał(a):  można! mam poradnik ale jest z innego forum i nie wiem czy mogę linknąć: )

To zapodaj linkaSmile

Chce poprostu pobrać odrazu na kartę, nie na telefon bo się nie zmieści;/

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - blvck_beauty - 22-01-2015 20:41

jak pobierasz i masz powiadomienie brak miejsca na dysku musisz wyczyścić dane aplikacji fb, uslug google i sklepu play. Smile polecam

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - Adriano42 - 22-01-2015 20:46

(22-01-2015 20:41)blvck_beauty napisał(a):  jak pobierasz i masz powiadomienie brak miejsca na dysku musisz wyczyścić dane aplikacji fb, uslug google i sklepu play. Smile polecam

Nie rozumiesz? Mi brakuje miejsca ponad 100mb. Niemam żadnych aplikacji prawie na telefonie. Chce bezpośrednio zapisać na karcie. Proszę o pomoc, w ostatecznosci zrobie roota.

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - blvck_beauty - 22-01-2015 20:47

w takim razie musisz zrobić roota. nie mogę podać bezpośredniego linku, więc wpisz w google forum android. Smile

RE: Zapisywaniw gier ze sklepu play na karcie? - Adriano42 - 22-01-2015 20:50

(22-01-2015 20:47)blvck_beauty napisał(a):  w takim razie musisz zrobić roota. nie mogę podać bezpośredniego linku, więc wpisz w google forum android. Smile

Nie widzę w czym tkwi problemBig Grin To na PW wyslij jak się tu boisz.