![]() |
Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet (/Temat-Nietypowy-serwis-dla-ludzi-pracujacych-przez-internet-106845) Strony: 1 2 |
Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - pawelszwajkowski - 22-01-2015 14:56 Witaj, W najbliższym czasie uruchamiam serwis, w którym będę publikował filmy instruktażowe związane z budowaniem biznesu w internecie. Zamierzam poruszać następujące tematy: 1. Budowa bloga 2. Tworzenie serwisów abonamentowych 3. Prowadzenie prezentacji internetowych 4. Wtyczki do wordpressa 5. Reklama 6. Automatyzacja pracy W związku z tym, że chciałbym przygotować i prowadzić ten serwis na wysokim poziomie, proszę abyś wskazał tematy dodatkowe. W ten sposób będę mógł precyzyjnie dopasować treść do Twoich potrzeb. Wypełnij proszę krótką ankietę, aby mi pomóc i otrzymać darmowy dostęp do tego serwisu: Przejdź do ankiety: http://goo.gl/forms/N4Y6EkWZwO Dla 3 osób, które najbardziej szczegółowo wypełnią ankietę przygotowałem nagrodę. Za odpowiedziami czekam do 27 stycznia 2015r. Pozdrawiam Paweł Szwajkowski RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - Liwaaa - 22-01-2015 15:54 Witaj ! Bardzo dobry pomysł na serwis, użytkownicy na pewno docenią Twój wkład i fakt, że dzielisz się wiedzą. Życzę owocnej pracy, ankieta wypełniona ![]() RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - Devil877 - 25-01-2015 00:16 Witaj , ankieta wypełniona ![]() ![]() RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - rachman - 26-01-2015 00:55 Ankieta wypełniona. Jeśli masz doświadczenie w tej tematyce to może być ciekawy projekt, czekam na start ![]() RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - darthrivius - 17-02-2015 16:45 powodzenia, boy ci wypalilo! RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - Weeder - 17-02-2015 17:50 Ciekawy pomysł, zgromadzić wszystko w uporządkowany sposób podobnie jak na forum to pomysł dobry tylko dziwi mnie, że większość użytkowników zamiast wejść i poczytać liczy na gotowe odp i jeszcze mają za złe innym jeśli ci podpowiedzą im, aby przewertowali forum, także kto wie może ten sam zbiór wiadomości w postaci strony zachęci wiele osób. Osobiście zajrzę ![]() ![]() RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - grzesiek1990 - 19-02-2015 19:06 Czyli kanał na youtube z filmikami o zarabianiu? RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - tejdi - 30-03-2015 15:15 Ankieta wypełniona! Video pewnie za subskrypcje huh? RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - nurgiel - 30-03-2015 19:10 Już wypełniłem, ale dałem sobie spokój gdy zobaczyłem "Zostaw swój email, aby mógł Cię poinformować o starcie serwisu. *". Głupszego powodu do zbierania adresów email nie widziałem. RE: Nietypowy serwis dla ludzi pracujących przez internet - Exodisss - 30-03-2015 21:31 (30-03-2015 19:10)nurgiel napisał(a): Już wypełniłem, ale dałem sobie spokój gdy zobaczyłem "Zostaw swój email, aby mógł Cię poinformować o starcie serwisu. *". Chyba tylko email jest obowiązkowy ![]() |