![]() |
Dzienniczek pentliczek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dzienniczek pentliczek (/Temat-Dzienniczek-pentliczek-106807) |
Dzienniczek pentliczek - sacre - 21-01-2015 21:29 Kiedyś już zamieściłem tu dziennik, ale szybko się zniechęciłem, gdyż brak motywacji ![]() O mnie: Jestem Krzysiek, mam 16 lat i jestem z okolic Olsztyna. Interesuję się serialami, grą na gitarze, książkami i grami komputerowymi. W mojej przygodzie z PPA zarobiłem już ponad 30-40$. Właśnie na tym zamierzam zarabiać, chociaż mam taki problem, że nie wiem co wrzucać. Cele: -Staram się zarobić na nową gitarę + piecyk. Wyniesie mnie to jakieś 600-700 złotych. (Cele będą aktualizowane) Co zrobiłem do tej pory: - Założyłem bloga do zarabiania i go dobrze "udekorowałem" - Wrzuciłem kilka generatorów, jeden z nich przyniósł mi 15$ (kilkadziesiąt pobrań). Wiem już, w co mniej więcej celować, chociaż jestem otwarty na rady. No to lecimy!
Aktualny stan konta Firecash
$8,99 RE: Dzienniczek pentliczek - Tropek - 21-01-2015 21:46 Mam tyle samo lat, też zarobiłem 30-40$ w PPA, ale myślę, że ten sposób zarobku jest dla tych którzy naprawdę mają głowę do nisz. Przeniosłem się na sub sms i myślę, że to była opłacalna decyzja ![]() ![]() @EDIT: aa zapomniało mi się, powodzenia ![]() RE: Dzienniczek pentliczek - sacre - 21-01-2015 22:44 To ładnie musisz spamować ![]() ![]() RE: Dzienniczek pentliczek - piotrekprorok - 21-01-2015 22:57 Powodzenia ![]() ![]() RE: Dzienniczek pentliczek - Tropek - 22-01-2015 07:25 nie chce sie podlizywać ![]() ![]() http://zarabiam.com/Temat-Poradnik-dla-laika-w-Subskrypcjach-SMS-Zarob-na-spamie-89127 osobiście polecam, ale też nie namawiam. Jeśli masz pomysł na PPA to też dobra sprawa ![]() U mnie też nic nie leciało na początek ale to może z własnej głupoty i braku myślenia bo sam bym nie wpisał do takiego czegoś numeru telefonu ![]() W każdym razie dodaję sobie zakładkę i będę obserwował twoje wzloty i upadki ![]() RE: Dzienniczek pentliczek - sacre - 22-01-2015 20:07 Dzień 1
Dzisiaj cały dzień poszedł na marne i chyba zrezygnuję z PPA. Wkurzyłem się co niemiara a nic nie zyskałem. Godziny zmarnowane. Od jutra zamierzam się wziąć za sub sms, dzisiaj zdążyłem założyć kilka kont. Dzięki za poradnik, będę się do niego stosował ![]() Poza tym, udało mi się zdobyć pobranie z Peru za oszałamiającą kwotę... $0,08!!!!!!! O Boże! Ktoś pobrał za 0,16$ ![]() RE: Dzienniczek pentliczek - Tropek - 22-01-2015 20:38 no i git majonez, będę tu wchodził codziennie z nadzieją na aktualizację ![]() ![]() Dzienniczek pentliczek - Hybrid1990 - 03-12-2019 08:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |