![]() |
Co robie źle? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co robie źle? (/Temat-Co-robie-zle-106806) |
Co robie źle? - kusas - 21-01-2015 21:16 Witam, zacząłem ostatnio zabawę z PPI, znalazłem ciekawe nisze, pobrałem sobie film z YT, dałem dobrą nazwę, extra tagi itp itd. Jednak od 2 dni wyświetlenia nie rosną więc zysk tak samo :/ Nie wiem co mam zrobić, chciałem zarobić a tu lipa ![]() RE: Co robie źle? - PaulRcootiC - 21-01-2015 21:35 Jeden film ? ![]() Jak juz to masowy upload ja np.wrzucam jednorazowo po 30-40filmow ![]() ![]() ![]() RE: Co robie źle? - kusas - 21-01-2015 21:37 Ja wrzuciłem 3 filmy ale ciągle mają brak wyświetleń więc chyba zarabianie przez internet nie dla mnie ![]() RE: Co robie źle? - Adriano42 - 21-01-2015 21:41 Wg. mnie to nie ilość a jakość decyduje ![]() RE: Co robie źle? - kusas - 21-01-2015 21:43 A jak wyświetlenia nabijać? RE: Co robie źle? - Eliteman - 22-01-2015 02:16 addmefast, jeżeli nie masz czasu na klikanie i nabijanie tam punktów a masz parę zł na inwestycję to mogę pomódz i wypromować za drobną opłatą filmiki nabijając wyświetlenia i łapki w górę ![]() RE: Co robie źle? - entreri1pl - 22-01-2015 07:59 Ja osobiście z swojego doświadczenia wiem ze spam pod innymi filmami czy spam na fejsie jest mało efektywny a jeśli nawet to i tak jest to zarobek jednorazowy bo zaraz komentarz przepadnie gdzieś w masie innych lub zostanie usunięty przez właściciela filmu/grupy/fanpage (o ile w ogole komentarz ujrzy światło dzienne- wiele osób posiada ustawione dodawanie komentarzy za zatwierdzeniem). Samo Wrzucenie filmu na Youtube nie pomoże że chyba wrzucasz jakąś bardzo mało popularna nisze i w sieci jest mało filmów i są słabo wypromowane. Jeśli chcesz napisz do mnie podpowiem Ci jak dobrze wypromować film na Youtube. RE: Co robie źle? - Admin - 22-01-2015 11:17 http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ Co robie źle? - Admin - 22-01-2015 11:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |