![]() |
[Rozwiązane]Problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Problem (/Temat-Rozwiazane-Problem-1068) |
[Rozwiązane]Problem - TDzuku - 22-01-2010 17:29 Postanowiem dolaczyc do lockerz. Dostalem zaproszenie, przeszedlem do rejstracji, uzupelnilem wszyskie dane. I teraz mam problem. Po zakonczeniu rejestracji przenioslo mnie na strone glowna. Chcialem sie zalogowac, ale nie moge! Kilka razy probowalem i poprostu po wpisaniu danych strona sie resetuje. Nie moge przejsc do mojego konta. Postanowilem zrobic jescze jedno konto, ale dalej to samo. Zmienialem tez haslo ale tez nie pomoglo. Nie wiem co mam robic. Jestem zielony jescze. Pomozecie? [Rozwiązane][Rozwiązane]Problem - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. [Rozwiązane]Problem - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |