![]() |
|
Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) (/Temat-Zarabianie-na-refach-100zl-dziennie-106776) Strony: 1 2 |
Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - dawid020899 - 21-01-2015 15:32 Siemka, Zapewne większość przyciągnęło to 100 zł , chciałbym dodać że poradnik nie jest sprawdzony i jest do przedyskutowania.A więc przejdę do rzeczy: 1. Zakładamy fanpage o tematyce gier przeglądarkowych itp. 2. Wbijamy +/- 500 lajków ( w zależności od serwisu ile wymaga minimum) 3. Dodajemy jakąś grę (oczywiście z refem ) za którą dobrze płacą.4. I na przykład piszemy do znajomego: Ty: Siema, masz chwile czasu? Znaj: Siema, no mam a co? Ty: Wejdziesz na tą stronę (link do FP) i zarejestrujesz się na tej grze "NAZWA GRY" to dostane premium na tydzień ![]() Znaj: No ok. (2 min. później) Ok zarejestrowałem się. Ty: Ok dzięki, nq. Znaj: nq. Dzięki temu sposobowi ruch mamy z FP i nie będzie żadnych podejrzeń. ![]() Zapraszam do dyskusji ponieważ tego sposobu jeszcze nie testowałem. RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - aero2 - 21-01-2015 15:35 A nie jest to przypadkiem ruch motywowany, który karany jest banem?
RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - daniel42na - 21-01-2015 15:36 Większej ilości "pustych" rejestracji czyli userów którzy nie będą aktywni w grze nie wypłacą. RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - VoreCC - 21-01-2015 15:37 Hmm, konto gimbusa (no błagam, ultralaska prosi o rejestrację w grze by zyskać premium ), tak z 1000 znajomych również gimbusów albo i nie i powinno zadziałać
RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - szykiryki - 21-01-2015 15:42 Jesli dodatkowo namówisz co, powiedzmy, 20 osobę, żeby zagrała, a najlepiej wykupiła premium, to zostaniesz milionerem . Z mojego doświadczenia. Po kilku dniach, tygodniach dostaniesz maila z prośbą o przedstawienie miejsca, gdzie umieszczasz linki. Jeśli tego nie zrobisz- niestety ban i niewyplacenie kasy. Jak powiesz, że wysyłasz prywatne wiadomości do ludzi- ban, bo to ruch motywowany. Sposób może zadziałać, ale jest bardzo ryzykowny. Napracujesz się cały miesiąc, gadając z tymi ludźmi, jedna nieprzychylna wiadomość i podejrzenie ruchu motywowanego i leady nie przejdą walidacji (a przechodzą ją dopiero w kolejnym miesiącu od zarobku). Przetestuj swoj sposób, większość sieci waliduje leady 10-16 lutego, więc popracuj do konca stycznia i dasz znać w lutym czy wypłacili ![]() Nie ma innej metody, żeby sprawdzić czy to działa. RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - Szrejter - 21-01-2015 15:50 Up, ale ruch będzie z FB a dokladnie FP, wiec po co im pisac, że eysyłamy wiadomości do znaj. ? RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - dawid020899 - 21-01-2015 15:51 @[aero2] Nie będą wiedziec, że to ruch motywowany ponieważ ruch będzie szedł z Fanpage co jest dozwolone. @[daniel42na] A spójrz na takich YouTuberów, dają 4 reflinki pod każdym filmem i osoby które się rejestrują nie robią tego bo gra im się podoba i chcą zagrać tylko po to aby ich YouTuber miał kasę na rożne paczki, skrzynki, coinsy itp. nawet razem z reflinkami podają link do 10-minutowych e-maili. @[szykiryki] Postaram się jeszcze dzisiaj ogarnąć taki FanPage i dam znać o wynikach. RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - szykiryki - 21-01-2015 16:14 @Szrejter, wszystko sprowadza się po prostu do "zyskowności" rejestracji, a niestety sieci z grami podchodzą do tego bardzo restrykcyjnie. Tak naprawdę, każdy mógłby sobie stworzyć dowolnego FP, stronę, bloga, umieszczać na nim linki do gier (bez motywowania), a na boku kręcić wałki typu: moje nagie fotki za rejestrację w grze (używając linka z FP czy strony). Wszyscy doskonale wiemy, że przy takich działaniach zarobek rzędu 100-200 zł/dziennie nie stanowiłby problemu. Niestety jesli okaże się, że konwersja rejestracji wynosi 50% i ani jedna osoba nie wykazała jakiejkolwiek aktywności w grze, to po zarobkach. Nie mówię, że sposób jest zły, po prostu z grami mmo mam do czynienia od jakiś dwóch lat, więc wiem, że potrafią się przyczepić do najmniejszej pierdołki i podciągnąć to pod ruch motywowany... Teraz jest jednak dobry czas na wypróbowanie tej metody, bo zostało zaledwie 10 dni stycznia, więc ryzyk-fizyk-> albo się zarobi, albo straci "jedyne" 10 dni, a nie cały miesiąc pracy .Dawid, powodzenia i dawaj znać, jak postępy. Odp: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - Damkofr - 21-01-2015 16:20 ja ci odpowiem jednym prostym zdaniem: żebyś ty mógł coś zarobić to ten zlecajacy musi mieć z tego zysk. Tak funkcjonuje życie. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Zarabianie na refach ( 100zł dziennie ) - dawid020899 - 21-01-2015 16:36 Nigdy nie zajmowałem się reflinkami i nie mam w nich doświadczenia więc nie wiem czy takie coś przejdzie czy nie. Zastanawiam się czy w ogóle jest sens robić fanpage z fejk lajkami i tracić czas czy od razu nie zrobić z prawdziwymi, a po za tym i tak już wykupiłem reklamę na FP więc raczej zrobię z real lajkami i zobaczymy czy będą się rejestrować. ![]() PS: Jak by co to się pochwale.
|